Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir stiliyle yine konuşturdu!

Demet Özdemir stiliyle yine konuşturdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Gerek iş hayatı gerekse şarkıcı Oğuzhan Koç’la yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen  ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Instagramda yaklaşık 14 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerden. Oyuncunun son paylaşımı takipçilerine, ‘Demet yine stilini konuşturdu’ dedirtti.

Demet Özdemir stiliyle yine konuşturdu! 9

Üstü uzun kollu  rengarenk bikinisi ile fotoğraflarını paylaşan güzel oyuncu fotoğrafları ile takipçilerini mest etti. Oğuzhan Koç’da sevgilisinin paylaşımına yorum yapmakta gecikmedi. Şarkıcı, oyuncunun paylaşımına kalp emojisi bırakarak yanıt verdi.

Demet Özdemir stiliyle yine konuşturdu! 10

Yeni sezon için Demet Özdemir’in önünde iki önemli proje olduğunun haberini vermiştik. Bu projelerden birisi Ay Yapım’a diğeri ise BKM’ye ait. Ay Yapım’ın Star TV için hazırladığı iddialı dizisi ‘Hanedan’ için Demet Özdemir’e başrol teklifi yapıldı. ‘Hanedan’, Amerikan yapımı olan ve 1980’li yıllarda ekranlarda yer alan dünyanın en çok izlenen pembe dizilerinden birisi. Dizinin yeni versiyonu için teklif götürülen ünlü oyuncunun ne karar vereceği henüz belli değil. Demet Özdemir’in kararını hayranları da merakla bekliyor.

Demet Özdemir stiliyle yine konuşturdu! 11