Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu!

Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın popüler isimleri arasında olan Demet Özdemir, şu sıralar bol bol dinleniyor, tatil yapıyor. Oyuncu, geçtiğimiz hafta, sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile tatile çıkmıştı. Yoğun geçen sezonun ardından dizisinin final yapması ile bir süre tatilde gönlünce eğlendi.

Yaptığı instagram paylaşımları ile tatilden pozlarını da sık sık paylaştı oyuncu. Hayranlarının merakla takip ettiği bir isim olan Demet Özdemir, şu sıralar İstanbul’da.

Oyuncu, instagram’dan yaptığı paylaşımlara son olarak üstü açık bir spor araçtan video ile devam etti. Önce evinin bahçesinden verdiği bir pozu paylaşan oyuncu, hayranlarını “Günaydın, bu sefer yaz geldi gibi amin” sözleriyle selamladı.

Haziran ayında olmamıza karşın serin giden havalara atıfta bulunan oyuncu, son dönemde sıklıkla saçındaki bandanası ile poz vermiş.

Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu! 10

Özdemir daha sonra spor aracı ile trafikte bir kısa görüntüsünü paylaştı. Hayranlarının sosyal medyada bir anda paylaşmaya başladığı görüntünün ardından bu kez müzik dinlerken çektiği video geldi.

Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu! 11

Hayranları, oyuncunun arka arkaya yaptığı bu paylaşımları fan sayfalarında yayınlamaya ve yorumlamaya başladılar kısa sürede…

Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu! 12

Özdemir’in son sürprizi ise aşağıdaki paylaşımı oldu. Sarı çiçekli elbisesi ile beğeni toplayan oyuncuya övgü dolu yorumlar gelmekte…

Demet Özdemir, üstü açık spor aracıyla havasını attı, sosyal medya görüntülerle uçtu! 13