Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner’den bikinili poz! Ebru Şahin, tatile doyamadı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldız’ı Aslıhan Güner’den bikinili poz! Ebru Şahin, tatile doyamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin sevilen oyuncuları Ebru Şahin ve Aslıhan Güner, rol aldıkları yapımların final yapmasının ardından tatilden pozlarıyla sosyal medyada yer almaya başladılar. İki başarılı ismin, instagram sayfalarından yayınlandıkları son tatil pozlarını aşağıda görebilirsiniz…

İlk olarak Aslıhan Güner’in paylaşımına bakalım. Oyuncu, en son Show TV’de iki sezon ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteriyle ekranlara gelmişti.

Daha önce rol aldığı dizilerin ardından Yıldız ile izleyenlerin gönlünü yeniden fethetti. Hayran sayısını büyüten oyuncu, dizideki imajı için saçlarını kızıla boyatarak da beğeni toplayan bir görüntü sergiledi ekranda.

Ordu’da çekilen dizide İsmail Demirci ile başrolde oynayan oyuncu, dizinin finalinin ardından bir süre İstanbul’da kaldı. Şimdilerde ise tatile çıktığı yaptığı instagram paylaşımıyla görüldü.

Oyuncu, siyah bikinisi ile poz verirken, frikik vermemek için de özenli davranmış. Aynadan fotoğrafını çeken Aslıhan Güner, pareosu ile de önlem almış.

İşte Güner’in yaz hali…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'den bikinili poz! Ebru Şahin, tatile doyamadı! 8

Ebru Şahin ise atv’de 3 sezon süren ve geçtiğimiz ay ekrana veda eden Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile çok sevildi. İstanbullu Gelin’de Burcu ve Yasak Elma’da da herkesi şaşırtan psikopat bir pilot karakteri ile ekrana gelmiş, ancak Hercai ile gönülleri fethetmişti.

Oyuncu, Akın Akınözü ile başrolünde oynadığı dizinin ardından basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler’e gitti. Şahin, uzun süredir tatilde. Yoğun geçen sezonun ve pandeminin de etkisiyle kendisini Maldivler’e atan oyuncu, tatile doyamadı ve devam ediyor.

İşte Ebru Şahin’in son pozlarından birisi…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Yıldız'ı Aslıhan Güner'den bikinili poz! Ebru Şahin, tatile doyamadı! 9