Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç: Biz kaçmıyoruz

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç: Biz kaçmıyoruz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son günlerin en çok konuşulan aşklarından birisi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisi. Bir süredir aşk yaşadıkları ortaya çıkan ikilinin, ilk olarak bir kaç ay önce İzmir’de birlikte görüntülenince birliktelikleri ortaya çıkmıştı. Koç ve Özdemir, magazincilere yakalandıktan sonra aşklarını ilan ettiler.

Demet Özdemir, görüntülerin yayınlanmasından önce “Yılın aşkı dersiniz artık” diyerek bir paylaşım da yapmıştı sosyal medyadan. Şimdilerde tam da onun söylediği gibi ‘yılın aşkı’ sıfatıyla her görüldükleri yerde magazinciler tarafından soru yağmuruna tutuluyorlar.

İkili bu kez Bomonti’de bir kafeden çıkarken görüntülendiler. İlişkileri ile ilgili soruya “Her şey yolunda çok teşekkür ederiz, sağ olun çok teşekkürler” diyerek karşılık veren Demet Özdemir’den sonra Oğuzhan Koç da kimseden kaçmadıklarını vurguladı.

Müzisyen ve Oyuncu Oğuzhan Koç, ilişkileri başladığı dönemde ortada görünmemeleri ile ilgili hatırlatmaya atıfta bulunarak “Biz yine bir yerden kaçmıyorduk, saklanmıyorduk, sadece hayatın biraz normale dönmesini bekliyorduk” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç: Biz kaçmıyoruz 8

Oldukça neşeli görünen çift, keyifli bir sohbetle tv100’ün sorularını yanıtladılar. Geçtiğimiz günlerde kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili soru üzerine Demet Özdemir, sosyal medyadan bir kutlama yaptığını hatırlattı ve “Çok kötü haberler duyuyoruz görüyoruz. bunların bir an önce bitmesini diliyorum. Bununla ilgili de inşallah güzel yasaların geleceğini de temenni ediyorum. Tabii ki içimiz buruktu kutlarken. İnşallah güzel olacak ama eminim” açıklamasını yaptı.

Oguzhan Koç da “Hala şiddeti konuşuyor olmamıza bile şaşırıyoruz. Artık bu konuyla ilgili kınayacak kişiler, söylenecek sözler hepsi tükendi. Daha insanca yaşadığımız yarınları bekliyoruz umutla” diye konuştu.

İşte ikilinin röportajının tamamı…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç: Biz kaçmıyoruz 8