Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri filmindeki o sahnenin kamera arkasındaki ilginç gerçeği anlattı!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri filmindeki o sahnenin kamera arkasındaki ilginç gerçeği anlattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filmi, dijital platformun gündemine çok hızlı girdi! Bir kaç gün içinde Top 10 listesinde ilk sıraya yükselen film, büyük ses getirdi. Şu sıralar yeni bir dizide rol alıp almayacağı merakla beklenen Demet Özdemir, filmi ile gündemin ilk sıralarına yerleşmeyi başardı!

Alice Müzikali ile gündemde olan Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir, Netflix’in yeni filminde birbirlerine çok yakıştırıldılar. Partner olarak yer aldıkları filmin kamera arkasında da çok eğlendikleri, ikilinin verdikleri bir röportajda anlattıklarından da görülmekte.

Geçtiğimiz günlerde Spotify’da yayınlanan Kaldığın Yerden isimli podcast programına bir röportaj veren ikili, özellikle filmin Kapadokya sahnelerinde eğlendiklerini ve ilginç bazı anlar yaşadıklarını ilk kez anlattılar. Filmin en büyülü ve bir o kadar da komik sahnesi olan balon sahnesinin arka planında yaşananlar ise duyanlara kahkaha attırdı.

Filmi izleyenler Demet Özdemir’in oynadığı Aslı ve Şükrü Özyıldız’ın hayat verdiği Kerem’in, romantik bir an geçireceklerini düşündükleri ancak çığlıklar içinde geçen o komik sahneyi, sosyal medyada da çok konuşmakta.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri filmindeki o sahnenin kamera arkasındaki ilginç gerçeği anlattı! 19

Aslı’nın yükseklik korkusu nedeniyle gözleri kapalı bir şekilde sürpriz yapmak için Kerem tarafından bindirildiği balondaki çığlıkları, izleyiciyi kahkahaya boğdu. Ancak kamera arkasında Demet Özdemir, aslında o sahnede gerçekten çok korktuğunu ve ayılıp bayılmalarının da pek oyun için olmadığını, gerçekten bağırdığını anlattı.

“Ben dayanamayacağım” diyen Demet Özdemir, kendisini zor tuttuğunu ve bu ilginç hikayelerini ilk kez anlatacağını söyledi röportajda. “Balon sahnesiyle ilgili bizim inanılmaz bir hikayemiz var” diyen Şükrü Özyıldız ile o anları aktardılar.

“Anlatmamak için çok zor tuttum kendimi başka yerlerde. Temmuz sıcağında çalışmak pek kolay değil ama ona rağmen çok eğlendiğimiz doğru ve gerçekten çok güldük. Daha çok Kapadokya sahnelerinde kendimizi kaybettiğimiz anlar oldu” diyen Demet Özdemir, hayatında ilk kez balona bindiğini ve çok korktuğunu vurguladı. O sahnede asıl eğlenen kişinin Şükrü Özyıldız olduğunu da sözlerine ekledi. Sahneyi bitirmek için 30-40 dakikaları olduğunu, her şeyin doğru yapılması için çalıştıklarını, bu esnada da ilginç bir olay yaşadıklarını ilk kez anlattı Demet Özdemir.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri filmindeki o sahnenin kamera arkasındaki ilginç gerçeği anlattı! 20

Sahne öncesinde yakın dostu ve Stylist Rutkay Öziş’in kendisine çok pahalı bir saat taktığını anlatan Demet Özdemir, sahnedeki bağırış çağırış sırasında kolundan saatin fırlayıp aşağı düştüğünü gördüğünü söyledi. Özdemir, kamera çalışırken ve oynarken durumu farkettiğini, ancak sahneyi hiç bozmadan partneri Şükrü Özyıldız’a bir şekilde söylediğini kahkahalar arasında anlattı.

Sahne bittikten sonra ise uzun aramalar neticesinde saati bulduklarını ve o kadar yüksekten düşmesine karşın saatte bir çizik bile olmadığını belirten Demet Özdemir, o anları şöyle anlatıyor…

“Bizim stylistimiz aynı zamanda benim çok yakın arkadaşım Rutkay Öziş, bana sahnende takmam için çok güzel pahalı bir saat verdi. Bunu tak dedi fakat benim çırpınışlarım ve yükseklik korkusu yüzünden emin misin dedim, rahat ol dedi. Yakınlarımız çekildi, ikililerimiz çekilirken, bırak beni diye bağırırken, saatin kolumdan çıkıp, Şükrü’nün arkasından dolanıp aşağı düşüşünü gördüm. İndirin beni atlayacağım ben diyorum ama saatin nereye gittiğine baktım aşağı sarkarak. Hem oynuyorum hem de Şükrü’ye ‘saat gitti’ diyorum. Bir şekilde replikleri değiştirdik. Oyun sırasında oyunu bozmadan koordinatları belirledik. Bir arama kurtarma çalışması yaptık, set amirimiz buldu.
Ben kendimi karavana kitledim ve ağladım. Çok kötü oyunculuktu o ve sabah 8,5’taydı. Bir tane bile çizik yoktu. Rutkay bana ondan sonra hiç bir şeyini vermedi.”