Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın Aşk Taktikleri filminden yeni fotoğraflar paylaşıldı!..

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın Aşk Taktikleri filminden yeni fotoğraflar paylaşıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturan Aşk Taktikleri filmi için geri sayım başladı.

Netflix’de yayınlanacak filmin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirildi. Dizinin çekimlerinin üzerinden bir hayli zaman geçti. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız hayranları Aşk Taktikleri’nin yayınlanacağı günü merakla bekliyordu.

Beklenen açıklama geldi; Aşk Taktikleri 11 Şubat’ta Netflix ekranında yayınlanacak. Romantik komedi türündeki film tam da 14 Şubat Sevgililer Günü’nden birkaç gün önce ekrana gelecek.

Filmin setinden bugüne kadar ara ara fotoğraflar paylaşıldı ama hikayesiyle ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Netflix Türkiye’nin instagram hesabından yeni paylaşılan fotoğraflar film ile ilgili merakı fazlasıyla artırdı.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Aşk Taktikleri filminden yeni fotoğraflar paylaşıldı!.. 59

Demet Özdemir de fotoğrafları instagram hesabından paylaşarak hayranlarını heyecanına ortak etti. En son rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesinden sonra bir daha herhangi bir dizide rol almayan Demet Özdemir’i hayranları çok özledi.

Tercihini bir dizi yerine filmden yana kullanan güzel oyuncu Aşk Taktikleri filmi ile hayranlarıyla yeniden buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın Aşk Taktikleri filminden yeni fotoğraflar paylaşıldı!.. 60

Saner Ayar’ın yapımcılığında, senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun kaleme aldığı Aşk Taktikleri’nin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor.

Filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.