Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Türkiye’ye geri dönecek mi?

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Türkiye’ye geri dönecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Bergüzar Korel ile Halit Ergenç’in üç çocukları ile birlikte İngiltere’de yaşayacaklarına yönelik iddialar magazin gündemini sarstı… Çiftin İngiltere’nin başkenti Londra’da bir ev satın aldıkları ve artık orada yaşamaya karar verdikleri yönündeki iddialar hayranlarını çok üzdü. Çiftin menajeri Ayşe Barım bunun doğru olmadığını, çiftin sık sık İngiltere’ye gidip evlerinde kaldıklarını belirterek, bunun ülkeyi terk etme durumu olmadığını söyledi.

İkilinin Türkiye’de sadece işleri olduğu zaman kalacakları, işleri olmadıkları zaman ise Londra’da yaşayacakları iddia ediliyor. İkisi erkek, biri kız olmak üzere 3 çocukları bulunan çiftin gerçekten bu kararı alıp almadıkları hala netleşmedi.  Ayşe Barım, “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem sadece tatillerini uzattılar” açıklaması da basında yer aldı.

Ali Ergenç, Han Ergenç ve Leyla Ergenç adında üç çocuğu bulunan Halit Ergenç, en son ekranda 2020 yılında Babil dizisiyle yer aldı. Bergüzar Korel ise hamileliği döneminde Kanlı Yayın isimli dizi için anlaşma yapmış ama bazı sağlık sorunları nedeniyle proje iptal edilmek durumunda kalınmıştı.

Vatanım Sensin isimli dizi ile en son 2018 yılında ekranda izlediğimiz oyuncu, ayrıca son dönemde Azizler ve Bir Aşk İki Hayat isimli sinema filmlerinde yer aldı.

İkilinin yeni evlerine taşınmaları durumunda sadece set olur ise İstanbul’a gelerek çekimlere katılacakları belirtiliyor.

Binbir Gece isimli dizide başrolde yer alan ve sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştüren ikili, örnek çift olarak da gösteriliyor. Bugüne kadar hem yüreklerindeki güzelliği sergileyen hem de yer aldıkları projelerde çok başarılı oyunculuklar sergileyen ikili hakkındaki iddia hayranları tarafından üzüntüyle karşılandı.

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan çiftin hayranları bu iddianın gerçek olmamasını dilediklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Çiftin hayranları bu konuyla ilgili bir açıklama yapmalarını bekliyor.