Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den ayrılık iddialarına şaşırtan yanıt!

Demet Özdemir’den ayrılık iddialarına şaşırtan yanıt!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ile baş rolü paylaştığı Netflix için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ filminin çekimleri biter bitmez, sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte soluğu Bodrum’da aldı.

Oğuzhan Koç’un Yalıkavak’taki bir mekanda vereceği konser için Bodrum’a giden çift, Milas-Bodrum Havalimanı’nda el ele görüntülenerek haklarında çıkan ayrılık haberlerini de yalanlamış oldular.

Demet Özdemir’den ayrılık iddialarına şaşırtan yanıt! 9

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları yönündeki iddiaları, “Bizim bundan haberimiz yok ama?” sözleriyle yalanlayan oyuncu Demet Özdemir, basın mensuplarının, “Sürekli ‘ayrıldılar’ haberi çıkıyor ama siz hemen yalanlıyorsunuz.” sözlerine, “Sürekli çıkmıyor, hemen ‘sürekli’ demeyin. Geçen gün çıktı o da asılsızdı.” ifadelerini kullanarak, sitemde bulundu. Oğuzhan Koç,  “Demet ayrılık haberi çıkmaya yakınken müdahale ediyor.” sözleriyle, sevgilisine takıldı. Demet Özdemir de “Artık ameliyat etmeyi öğrendim.” diyerek, hakkında asılsız haber yapanlara taş attı.

Demet Özdemir’den ayrılık iddialarına şaşırtan yanıt! 10

Sevgilisi Bodrumda çalışırken Demet Özdemir güneşin ve denizin tadını çıkardı. Oyuncunun keyifli görüntüleri instagram paylaşımlarına da yansıdı. Oyuncu, bikinili paylaşımları ile fit vücudunu sergilemekten çekinmiyor.

Demet Özdemir’den ayrılık iddialarına şaşırtan yanıt! 11

İnstagramda 14 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir’in her paylaşımı milyonlarca beğeni ve yorum alıyor.