Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın el attığı yeni işi duyunca şaşıracaksınız!…

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın el attığı yeni işi duyunca şaşıracaksınız!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tasarıma da el atan ekranların güzel yüzü ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yaz aylarını iş ile tatil arasında gidip gelerek geçiriyor.

Kendi markasıyla tasarım yapan ve birbirinden farklı mayo- bikini koleksiyonu hazırlayan güzel oyuncunun takı tasarımına da başladığının haberini vermiştik. Oyuncunun yeni bir işe daha el attığını yakın arkadaşı Özge Özpirinçci açıkladı.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın el attığı yeni işi duyunca şaşıracaksınız!... 9

En iyi arkadaşı Berrak Tüzünataç’tan güzel cümlelerle söz eden Özge Özpirinçci, “Hayatta birçok konuda benim diğer yarım gibi tanımlıyorum onu. Aynı mesleği yapan iki kadının bu kadar iyi anlaşması az görülen bir şey. O benim içimdeki amazon savaşçım” diye konuştu.5 aylık hamile olan ve kız çocuğu bekleyen Özge Özpirinçci, arkadaşı Berrak Tüzünataç’ın kızı için hediyeler almaya başladığını belirterek, “Doğmamış bebeğe bikini aldı. Bebek bikinisinin ne kadar zor bulunan bir şey olduğunu anlayınca bebek bikinisi sektörüne el attı” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın el attığı yeni işi duyunca şaşıracaksınız!... 10

Berrak Tüzünataç kendi mayo ve bikini tasarımlarını da zaman zaman kendi instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sergiliyor. Bronz teni ve fit vücudu ile dikkat çeken oyuncu yaz tatilinin ne kadar neşeli geçtiğini de paylaşımlarına yansıtıyor.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın el attığı yeni işi duyunca şaşıracaksınız!... 11