Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu!

Demet Özdemir’den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finaline yaklaşırken, Demet Özdemir hayranları şimdiden yeni dizisini merak eder oldu. Oyuncunun yeni sezonda bir başka dizide rol alıp almayacağı henüz belli değil. Ancak meraklılarına bir romantik komedi filminde oynayacağı duyuralım.

Geçtiğimiz günlerde filmle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlamıştı. Aşk Taktikleri isimli film için Haziran ayında kamera karşısına geçecek Demet Özdemir.

Filmde Şükrü Özyıldız ile birlikte rol alacak. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finali ile birlikte kısa bir tatil yapma imkanı bulacak oyuncu. Daha sonra da filmin çekimleri başlayacak.

Demet Özdemir'den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu! 10

Özdemir, son yılların popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Genç oyuncu, başarılı bir çizgide ilerliyor ve rol aldığı projelerle ön plana çıkıyor. Erkenci Kuş’taki başarısından sonra yıldızı daha da parlayan Demet Özdemir, dram projesinde de kendisini ispat etti.

16 yaşında dansa başlayan ve en büyük tutkusu olan dansı bırakmayan oyuncu, sosyal medyadan da dans ettiği videoları paylaşarak hayranlarını bir hayli mutlu ediyor.

Takipçileri her paylaşımını ilgiyle izliyor. Oyuncu, dün aşağıdaki fotoğrafını paylaşmıştı. Oğuzhan Koç ile buluştuğu görülen Özdemir’in fotoğrafını ilk olarak sevgilisi paylaştı. Sevimli köpekle olan pozunu daha sonra repost etti oyuncu.

Demet Özdemir'den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu! 11

Bugün bir kaç saat arayla yaptığı iki paylaşım ise dikkat çekti. Oyuncu, saçları yapılı, makyajlı bir halde kuaför masasından pozunu verdi ve hayranlarını ‘Günaydın’ diyerek selamladı.

Demet Özdemir'den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu! 12

Aradan geçen bir kaç saatin ardından da aşağıdaki pozunu paylaştı. Saçlarını topuz yapmış ve makyajını silmiş olan oyucunun, evinde çektiği fotoğrafta günlük haliyle görünüyor. Demet Özdemir, bir saat önceki halinden çıkıp, normal haline dönmüş. Doğal ev halini paylaşmaktan da çekinmiyor oyuncu.

İşte en doğal haliyle Demet Özdemir…

Demet Özdemir'den cesur hareketler! Bir kaç saat önceki hali ile farkını, paylaşımıyla ortaya koydu! 13