Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’den sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ders gibi sözler!

Demet Özdemir’den sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ders gibi sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile meslektaşı Oğuzhan Koç arasındaki ilişki 2021 yılının başında ortaya çıktı. Çift daha önceden görüşmeye başlamış olsa da gündeme gelmesi yılbaşı gerçekleşti.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç eskiden normal bir arkadaştı ve birbirlerini tanıyorlardı. Sonra bu tanışıklık aşka dönüştü… Şimdi ikisi de işlerinde başarılı olan iki önemli ismin güçlü aşkına tanıklık ediyoruz.

Demet Özdemir dizileri ile öne çıktı. Oğuzhan Koç da oyunculuk yapıyor ama son dönemde şarkılarıyla gündem oldu. İkili tatildeki aşk görüntüleri ile de magazinde sıklıkla yer alıyor.

Demet Özdemir'den sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ders gibi sözler! 2

Hello dergisine konuşan Demet Özdemir, güzel giden ilişkisi hakkındaki bir soruyu yanıtladı. Aşkın kendisi için ne kadar kıymetli olduğunu cümlelerle ifade eden oyuncu, sevgilisini de gururlandıran sözler söyledi.

Demet Özdemir’in aşk ile ilgili düşünceleri birçok kişi için de çok anlam ifade ediyor. İşte ünlü oyuncunun dergideki sözleri:

“Aşkın tanımı kolay kolay yapılamaz gibi geliyor bana. Hayatımdaki güzel şeye yolculuk diyorum, bana öğrettikleriyle, iyisiyle ve kötüsüyle… Bu da öyle… Zorlukları aşabilen bir ilişkim var ve bu, bana çok değerli geliyor.”

Demet Özdemir'den sevgilisi Oğuzhan Koç ile ilişkisi hakkında ders gibi sözler! 3