Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’den sevgilisine tam destek; ‘Bence Oğuzhan’ı seçin!’

Demet Özdemir’den sevgilisine tam destek; ‘Bence Oğuzhan’ı seçin!’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TV8 ekranında yayınlanan sevilen ses yarışması ‘O Ses Türkiye’ yeni sezon ilk bölüm ile geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlandı. Artık TV ekranlarının klasikleşen programları arasında yer alan ve her sene büyük çekişmenin yaşandığı ‘O Ses Türkiye’de bu sene jüri koltuğunda farklı isimler  oturuyor.

‘O Ses Türkiye’ yeni sezon jüri koltuğunda geçtiğimiz yıldan farklı olarak Seda Sayan’ın yerine Ebru Gündeş, Hadise’nin yerine ise Oğuzhan Koç jüri koltuğunda yer alıyor. Murat Boz ve Beyazıt Öztürk ise jüri koltuğunda yerlerini koruyor.

Demet Özdemir'den sevgilisine tam destek; 'Bence Oğuzhan'ı seçin!' 27

2021 yılının ilk günlerinde Oğuzhan Koç ile birliktelik yaşamaya başlayan Oyuncu Demet Özdemir de, şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç’un jüri üyesi olduğu programı ilgiyle izledi. Demet Özdemir sevgilisine destek vererek şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye’de başka bir ses yarışması yok ve bence yıllardır çok güzel bir yere sahip oldu. O yüzden önemi çok büyük televizyon için. Tabi orada Oğuzhan’ı görmek bence çok gurur verici. Hem söz hem beste yapıyor olması yarışmacılar için büyük avantaj. Bence Oğuzhan’ı seçin.”

Acun Ilıcalı da, yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘O Ses Türkiye’ yarışması hakkında, “Oğuzhan Koç ailemizden biri, onu ‘O Ses Türkiye’ye yakıştırıyorum” ifadelerini kullanmıştı.