Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in eleştirilen kombini servet değerinde çıktı!

Demet Özdemir’in eleştirilen kombini servet değerinde çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Demet Özdemir sadece rol aldığı yapımlarla değil, özel hayatı, şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı ilişkisi, giyim tarzı ve instagram paylaşımlarıyla sürekli gündemde yer almaya devam ediyor.

Güzel ve şık giyinmeyi seven oyuncu kombinlerini de sık sık  instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Oyuncunun geçtiğimiz günlerde yaptığı kıyafet kombini Hürriyet Gazetesi moda yazarı Hande Can’ın hedefindeydi.

Köşesinde Demet Özdemir’e yer veren Hande Can, oyuncunun beyazlardan oluşan kıyafet kombinini şu sözleriyle eleştiri bombardımanına tutmuştu.

Demet Özdemir'in eleştirilen kombini servet değerinde çıktı! 8

“Moda çekimlerinde 32 beden modeller üzerinde güzel duruyor diye her styling günlük hayata adapte edilmeli mi? Hiç mi evden çıkarken ‘Böyle çıkmak istediğine emin misin?’ diyeniniz yok etrafınızda? İçinizde şort bile olsa sadece Valentino diye sevgilinizin gömleğini giyip çıkmışsınız havası yaratmaya gerek var mı? Hem de böyle bir dizüstü çizmeyle? Hiç estetik durmamış, aksine son derece talihsiz bir görüntü olmuş.”

Meğer Demet Özdemir üzerinde bir servet taşıyormuş. Fenomenler ne giymiş adlı instagram hesabı Demet Özdemir’in üzerindeki kıyafetlerin markasını ve fiyatlarını yayınladı. Ünlü yıldızın gömleğinin fiyatının  9.849 TL, çizmesinin  15.000 TL,  çantasının ise  27. 165  TL değerinde olduğu ortaya çıktı.

Demet Özdemir'in eleştirilen kombini servet değerinde çıktı! 9