Ana sayfa Dizi Haberleri ATV çok sevilen dizilerini Dubai’de fuarda sergiledi!

ATV çok sevilen dizilerini Dubai’de fuarda sergiledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Türk dizileri yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle Arap dünyası ve Latin ülkelerinde çok sevilen Türk dizileri, reyting rekorları kırıyor. ATV de Destan, Kardeşlerim, Kuruluş Osman ve Kalp Yarası dizilerini Dubai’de sergiledi.

Arap dünyasının en büyük televizyon içerik fuarlarından biri olan Dubai International Content Market, halen Dubai’de devam ediyor. Özellikle Arap kanallarının ilgi gösterdiği fuarda Türk dizileri de sergileniyor.

Türkiye’nin en büyük yayıncı kanallarından ATV de dört iddialı yapımıyla fuarda yer aldı. ATV, Destan, Kardeşlerim, Kuruluş Osman ve Kalp Yarası dizilerini fuarda kanalların ve yapım şirketlerinin karşısına çıkardı.

ATV çok sevilen dizilerini Dubai’de fuarda sergiledi! 7

Bu hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Destan, daha Türkiye’de yayınlanmadan yurt dışında büyük ilgi görmüştü. Başrolünde Ebru Şahin’in yer aldığı dizi , daha başlamadan yurt dışında fuarda sergilenmiş ve birçok ülke diziye büyük ilgi göstermişti.

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen TV dizileri fuarı MIPCOM’da Destan’ın ilk gösterimi yapılmış, ilk satışı da gerçekleştirilmişti. Dizi Pakistan televizyon kanalı PTV tarafından satın alınmıştı. Böylece Destan dizisi Türkiye’den kısa süre sonra Pakistan’da yayınlanacak.

Destan, bu tanıtımın ardından Türkiye, Amerika, Meksika, İspanya, Mısır, Arnavutluk, Şili, Sırbistan, Cezayir ve Fas’ta gündem olarak toplam 10 ülkenin gündeminde yer almıştı.