Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hem eski hem yeni dizileri daha da kıymetlendi!

Demet Özdemir’in hem eski hem yeni dizileri daha da kıymetlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı her dizi artık çok kıymetli bir hale geldi! Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in dizilerine yönelik ilginin artması dikkatlerden kaçmıyor… Demet Özdemir ismi dünyaya yayıldıktan, ünlü oyuncunun rol aldığı dizilerin de farklı ülkelerde yayınlanmaya başladığını görebiliyoruz.

Amerika Birleşik Devletleri’nde paralı yayın yapan HBO kanalının Doğduğun Ev Kaderindir dizisini satın alması büyük ses getirdi. Böyle etkili bir platformun Türk dizilerine adım atması çok önemli bir gelişme oldu. Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı bir dizinin tercih edilmesi de çok önemli bir gelişme.

Bir başka gelişme ise ünlü oyuncunun 2015 yılında yayınlanan Çilek Kokusu dizisinde yaşanıyor. Bugüne kadar birçok ülkede yayınlanan dizi, hala gündemde yer almayı sürdürüyor.

Demet Özdemir'in hem eski hem yeni dizileri daha da kıymetlendi! 7

Demet Özdemir’in Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz ile başrolü paylaştığı dizi, iki Avrupa ülkesinde daha yayınlanacak.

Çilek Kokusu dizisini Macaristan ve Slovenya televizyon kanalları satın aldı. “Butterflies” ismi ile yurt dışında satışı yapılan Çilek Kokusu isimli diz bir romantik komedi yapımıdır. Özellikle Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı dizilerin Güney Amerika’dan sonra Avrupa ülkelerinde yayılmaya başlaması dikkat çeken bir detay oldu.

23 bölüm süren dizi, aslında Demet Özdemir’in kısa sürede parlamasında da çok etkili oldu.Türkiye’de bölümler uzun tutuluyor ama yurt dışında Çilek Kokusu’nun 55 bölüm olarak izleyicilerle buluştuğunu hatırlatalım.

Ayrıca Demet Özdemir yeni sezon için önemli dizi teklifleri aldı. Ancak Demet henüz karar vermedi. Hayranları ise ünlü oyuncuyu, yeni sezonda yeniden ekranda görmeyi çok istiyor.