Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hiçbir zaman aklından çıkarmadığı bir söz var!

Demet Özdemir’in hiçbir zaman aklından çıkarmadığı bir söz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizileri ile büyük bir hayran kitlesi kazandı. Doğaya karşı saygılı birisi olan Demet, insan sevgisiyle de dolu. Demet hayatın güzelliklerini öne çıkartan bir karakter yapısına sahip. Aşkı da çok özel bir duygu olarak görüyor ve aşkın heyecanını yaşamayı seviyor. Oğuzhan Koç ile tatile çıkan ve bu süreçte sevgilisi ile daha da yakınlaşan bir Demet Özdemir portresi görüyoruz.

Demet Özdemir, ünlü olmaya dair özel bir duygu beslemiyor, bu durumun sadece mesleğinin bir getirisi olduğunu düşünüyor. Mütevaziliğini de hiçbir zaman elden bırakmıyor. Oyuncu, doğal halleriyle yaptığı paylaşımlar ve konuşmalarla da hayranlarına gerçekçi geliyor. Birçok ünlü ismin sahte görüntüsüne karşın Demet Özdemir içinin nasıl ise görüntüsünün de öyle olduğunu sergiliyor.

Demet’in aklından çıkarmadığı ve hep söylediği bir söz var. Röportajında oyuncu, “Kendimce tekrarladığım, beni hep güçlü hissettiren bir söz var… ‘Sadece hayal et. Temiz bir kalp ile yapamayacağın, başaramayacağın hiçbir şey yok” diyor… Yani Demet Özdemir temiz bir kalbin açamayacağı bir kapı olmadığına inanıyor.

Hayranları da onun bu temiz kalbinin farkında ve bu kadar büyük ilgi görmesinin altında yatan nedenlerden en önemlisi de bu…

Peki Demet kendisini nasıl birisi olarak tarif ediyor? Oyuncu, röportajında şu sözler söyledi: “Duygularımı çok fazla belli eden biri değilim, çünkü insanlara karşı çok hassasım. Mesela kendimle ilgili bir konuda biriyle olumsuz bir diyaloğa gireceksem orada olmamayı tercih ederim. Başkası hakkında bir konu gündemde olduğunda ben, o insandan daha çok öne atlar ve onu savunurum. Hiçbir zaman kendim için kavga etmedim.”

“Onun dışında enerjiye çok inanıyorum. Örneğin; sette kötü bir şey yaşayıp sete enerjisi düşük olarak gelmiş insanların yanına gidip onlarla sohbet ediyorum.”

“Çevremde mutsuz bir insan varsa ben de mutlu olamıyorum. Bu ruh halime ve dolayısıyla sete yansıyor. Bu yüzden çevresindekilerin enerjisini yükselten biriyim.”