Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman hayatında yeni bir dönemin kapılarını açtı!

Tolgahan Sayışman hayatında yeni bir dönemin kapılarını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman bugüne kadar kamera önünde ve birçok farklı projede başarıyla yer alan bir ünlü isim… Dizileri ile akıllarda yer edinen oyuncu, en son Şeref Sözü isimli Show TV dizisinde başrolde yer almıştı. Ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi ve büyük prodüksiyon boşa gitti.

Sezon başında yaşadığı 4 bölümlük Şeref Sözü hayal kırıklığı sonrası Tolgahan Sayışman önemli kararlar aldı. Ticarete atılan ve bir süre oyunculuktan uzakta kalan oyuncu, yapımcılığı da planları arasında öne çekti.

Han Medya Yapım isimli bir şirket kuran Tolgahan Sayışman, dizi yapımcılığına adım atarak hayatında ve kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını açtı. Genç isimlerden oluşan kadro ile hazırlıklara başlanılan Sınır isimli dizi 2 sezon sürecek. 8 bölüklük sezonlar halinde Balıkesir’de çekilecek olan dizi için oyuncu bir hayli heyecanlı.

Eşi Almeda Abazi’nin ikinci kez doğum yapması ile bir kez daha babalık sevinci yaşayan oyuncu hem özel hayatında hem de iş yaşamında yepyeni bir dünyanın kapılarını açmış durumda.

Tolgahan Sayışman hayatında yeni bir dönemin kapıların açtı! 1

Çift 2017 yılında evlenmişti. İlk çocukları Efehan 2019 yılında dünyaya geldi. İkinci çocukları ise kız oldu. Alina ismini verdikleri bebeği, ünlü çift 2021 yılının haziran ayında kucaklarına aldı.

Hayatında yeni bir sayfa açan Tolgahan Sayışman hem iki çocuk babası olarak hem de dizi oyunculuğunun yanı sıra yapımcı kimliği ile de yeni dünyaların kapılarını açmış oldu.

Tolgahan Sayışman hayatında yeni bir dönemin kapıların açtı! 2

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sayışman, evde eşine yardımcı olduğunu söyledi. Oyuncu, “Gaz çıkarttırıyorum. Uykusuz kalıyoruz. Keyifler yerinde, müthiş bir şey Allah isteyen herkese nasip etsin. Nasıl tarif edeceğimi bilemediğim bir duygu. Efe ile de aynısını yaşamıştım. Aynı heyecanı ikinci kez yaşıyorum. Tecrübeli olduğumu düşünüyordum ama yeni şeyler öğrenmeye başladım. Gayet keyifli” diye konuştu.