Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı macerası bitti, Farah Zeynep Abdullah yeni bir projeye başlıyor mu?

Masumlar Apartmanı macerası bitti, Farah Zeynep Abdullah yeni bir projeye başlıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı’na veda eden Farah Zeynep Abdullah, tüm hayranlarını üzmüştü. TRT1 ekranında yayınlanan ve geride bıraktığımız sezona damgasını vuran dizide 4 başrolden birisi de Farah Zeynep Abdullah oldu… Oyuncu, 37. bölüm yani sezon finali itibariyle İnci karakterine veda etti.

Abdullah’ın psikolojisi ağır sahnelerde yer almayı artık istemediği için diziden ayrıldığına yönelik bilgiler de hem basında hem sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları ise ünlü oyuncunun ikinci sezonda olmamasından rahatsız.

Farah Zeynep Abdullah’ın Masumlar Apartmanı’nda çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu düşünen hayranları, ekipten ayrılmasını kariyeri için de doğru bulmadıklarını belirten birçok yorum yaptı. Ancak oyuncu başka dünyaların kapılarını aralamak için yeni arayışlar içine çoktan girmiş olmalı. Ancak ünlü oyuncu yeni proje konusunda soruları yanıtlamak istemiyor.

Evde kavga eden köpeklerini ayırırken serçe parmağının kırıldığını sosyal medyadan duyuran oyuncu, hayranlarını meraklandırmıştı. Baş parmak tırnağı da çıkan oyuncu, parmakları sarılı fotoğrafıyla da sosyal medyada çok konuşuldu.

Masumlar Apartmanı macerası bitti, Farah Zeynep Abdullah yeni bir projeye başlıyor mu? 7

Bir arkadaşı ile özel bir hastanenin karşısındaki kafede görüntülenen Farah Zeynep Abdullah, yeni projesi olup olmadığı yönünde sorularla karşılaştı.

Parmağındaki dikişlerin alındığını belirten oyuncu, “Arkadaşlar hastanedeyim. Dikişlerim alındı daha yeni, sonra görüşürüz” diyerek bu soruya yanıt vermek istemedi.