Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in sırası şaşırttı! Hande Erçel’in yeri belli! Tuba Büyükstün, Ebru Şahin ve diğerlerini geçen sürpriz isim kim?

Demet Özdemir’in sırası şaşırttı! Hande Erçel’in yeri belli! Tuba Büyükstün, Ebru Şahin ve diğerlerini geçen sürpriz isim kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Her yıl sosyal medya platformları tarafından yayınlanan araştırma sonuçları, izleyicinin de büyük dikkatini çekiyor. Dizilerin sıkı takipçileri, sosyal medyada yapılan paylaşımların ölçümlenmesi ile ortaya çıkan listelerdeki ilginç gelişmeleri yakından takip etmekte.

Dijital medya ölçümleme platformu olan Adba, gün gün, hafta hafta, ay ay yaptığı analizleri, yıl sonunda da senelik olarak ortaya koymakta. Adba Analystick tarafından “2021’in Enleri” başlığı altında oluşturulan “Popüler Kadın Oyuncular” kategorisinde öne çıkan isimler, yılın en çok hakkında paylaşım yapılan oyuncuları.

Her biri birbirinden popüler ve başarılı genç isimler, listenin ilk 10 sırasına yerleşmiş durumda. Hande Erçel’in ilk sırada yer alması, esasen pek de şaşırtıcı değil. Zira oyuncu, 2020 yazında başlayan ve 2021 Eylül ayında sona eren dizisi Sen Çal Kapımı ile sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada konuşulmakta.

Tam 85 ülkede dizinin yayınlanması ve başrolünde birlikte oynadığı Kerem Bürsin ile sevgili olmaları da Erçel’i yılın popüler kadın oyuncusu olarak sosyal medyanın gündeminden düşürmedi. Haklı olarak da listenin birinci sırasına yerleşti…

Gelelim 2. sıraya! Zira bu durum herkes için hem sürpriz hem de dikkat çekici! Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun, popüler kadın oyuncular listesinin 2. sırasında yer alıyor.

2005 doğumlu olan 17 yaşındaki genç oyuncu, büyük bir başarı göstererek, 2021 yılında Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün, Damla Sönmez, Burcu Özberk, Ayça Ayşin Turan gibi isimlerden daha çok paylaşılarak 2. sırayı kapmış durumda!

Dikkat çeken bir başka durum ise sosyal medyanın gündeminden dizileriyle olduğu kadar Oğuzhan Koç ile ilişkisi nedeniyle de düşmeyen Demet Özdemir’in listenin 4. sırasında yer alması! Ayça Ayşin Turan’dan da daha az konuşulduğu görülüyor yıl boyunca. Aslında bu durumun, en son yer aldığı dizi Doğduğun Ev Kaderindir ile Mayıs ayından beri ekranda olmamasının da etkisi büyük!

Yeni sezonda bir dizide yer almayan oyuncunun şimdilerde Disney Plus ile bir dizi için anlaştığı gündemde. Onu geçen ve 3. sıraya yerleşen Ayça Ayşin Turan ise Ada Masalı dizisi ile yaz aylarından başlayarak Aralık ortasına kadar ekrandaydı.

Hercai ile popüler olan Ebru Şahin ise yeni sezondaki Destan dizisi ile Atv ekranlarında her hafta izleyici ile buluşuyor. Popülerliği Hercai dönemindeki kadar olmasa da 5. sırada yer almayı başarmış.

En son Sefirin Kızı dizisinde rol alan Tuba Büyüküstün de şu sıralar ekranda yok ama yıl boyunca sosyal medyada yer almayı başararak 6. sıraya yerleşmiş.

Kanal 7’de ekrana gelen Emanet dizisinin oyuncusu Sıla Türkoğlu’na da ayrı bir başlık açmak gerek! Zira daha yaygın izlenen kanallardaki dizilerde rol alan meslektaşlarına karşın büyük dikkat çekmeyi başarıyor! Türkoğlu, sosyal medyada ilgiyle takip edilen ve adına paylaşımlar yapılan başarılı bir oyuncu.  7. sıraya yerleşmiş olması da büyük başarı.

Ramo ile büyük dikkat çeken Cemre Baysel’in Baht Oyunu’ndan sonra çok fazla konuşulması da oyuncunun 8. sıraya yerleşmesini sağlamış.

Aziz dizisi ile gündemde olan Damla Sönmez 9. ve Aşk Mantık İntikam dizisiyle de Burcu Özberk 10. sırada.