Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu Cem Belevi’den, sevgilisi İrem Derici’nin de içinde olduğu film tadında yeni bir proje geliyor!

Oyuncu Cem Belevi’den, sevgilisi İrem Derici’nin de içinde olduğu film tadında yeni bir proje geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şarkıcı ve söz yazarı olarak başladığı kariyerine dizi oyunculuğunu da ekleyen Cem Belevi, Cuma akşamları Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisindeki Efe karakteriyle setlere geri döndü.

Bir yandan müzik çalışmalarını da sürdüren Cem Belevi, “Cemiyet Gazinosu” adı verilen yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada ilk fragmanları yayınlanan projede sanatçıya Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer ve İrem Derici eşlik ediyor. Dijital platformda yayınlanması planlanan projenin yapım ve yönetmenliğini ise Mustafa Özen üstleniyor.

Projenin kutlama gecesi çıkışında açıklamada bulunan Cem Belevi şunları söyledi; “Mustafa Özen hocamın çektiği, uzun süredir gece gündüz hummalı şekilde çalıştığımız bir proje. Daha sadece fragmanları yayınlandı. Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer ve İrem Derici bana bu projede destek oldular. Türkiye’de yapılmamış bir proje, içinde film de var, şarkıda var, dizi de var.”

Projede yer alan oyuncu Yeşim Dalgıçer ise, “Çok güzel bir proje yaptık ama henüz detayını veremiyoruz çünkü 11 Şubat’ta meydana çıkacak” diyerek sürprizin kaçmaması için merak edenlerin beklemesi gerektiğini belirtti. Açelya Topaloğlu da proje önerisinin Cem Belevi’den geldiğini söyleyerek “Mustafa Özen, İrem Derici’nin de yer aldığı kolektif bir iş oldu” dedi.

Kolektif işin detayları İrem Derici’ye sorulduğunda; “Açelya ve Yeşim ile tanışmaktan ve böyle bir iş çıkarmaktan çok mutlu oldum. Bu işte gerçekten onları izleyerek oyunculuk adına kendime çok şey kattım. Proje fikri Cem’den geldi. Şu anda da hep birlikte projenin kutlama akşamında beraberiz” diyerek çok fazla detay vermemeyi tercih etti.

Fragmanların sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte büyük merak uyandıran projenin yaratıcısı Cem Belevi de Cemiyet Gazinosu adlı projenin 11 Şubat’ta yayınlanacağını hatırlatarak, dijital platformda yer alacağını belirtti ama platform ismi vermedi. Fakat İrem Derici, projede Cemiyet Gazinosu’nun hatırı sayılır müdavimlerinden Reyhan karakterini canlandıracağını belirtti.

Şimdilik 6 bölüm olarak planlanan projenin fragmanlarında Cem Belevi gözükmezken Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer gazinoda çalışan assolistler olacağı çıkarımını yapmak mümkün.