Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisinden ayrılışı olay olan Yüsra Geyik’ten flaş açıklama geldi!

Camdaki Kız dizisinden ayrılışı olay olan Yüsra Geyik’ten flaş açıklama geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz haftalarda Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinden Melisa karakterini canlandıran genç oyuncu Yüsra Geyik ayrılmış, iddialar peşi sıra gelmişti.

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon rol alan Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisine bir sezon dahi dayanamadı. Genç oyuncanın dizideki ömrü çok kısa oldu. Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakteri, annesiyle birlikte İzmir’e taşındı ve böylece oyuncunun Camdaki Kız serüveni son buldu.

Camdaki Kız dizisinden ayrılışı olay olan Yüsra Geyik’ten flaş açıklama geldi! 8
TV100’den Birsen Altuntaş, “Bu ayrılıkta Yüsra Geyik’in ön plana çıkması etkili oldu. Dizinin bölüm tanıtımlarında ve ön izleme sahnelerinde bolca yer alması dizideki oyuncuların dikkatini çekti” dedi ve okların özellikle dizideki kadın başrol oyuncularına yönelmesine neden oldu.

Kulislerde bu isimler için özellikle Hande Ataizi ve Selma Ergeç gösterilse de bunlar bir iddia ve doğruluğu konusunda inandırıcı bir delil yoktu. Kulislerde konuşulan ve sosyal medyaya yansıyan bazı detaylar olsa da netlik içermiyorlardı.

Camdaki Kız dizisinden ayrılışı olay olan Yüsra Geyik’ten flaş açıklama geldi! 9

Konu hakkında sessizliğini koruyan genç oyuncu Yüsra Geyik’ten bir açıklama geldi. ”Hayır, estağfurullah hiç öyle bir şey olabilir mi? Öyle bir şey yok. Olması da mümkün değil. Bence hep beraber güzel bir iş yaptık. Hem çalıştığım ekiple alakalı hem de işle alakalı ben çok memnunum. Benim için seneler sonra çalıştığım çok güzel bir iş oldu” diyen Yüsra Geyik, önünde yeni projeler olduğunu, artık onları değerlendireceğini ifade etti.