Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıktı

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıktı

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen ‘Aşk Taktikleri’ adlı film için bir araya gelen ve çok uyumlu bir ikili olan Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız çifti Instagram hesaplarından film setinden kareler paylaşmaya devam ediyor.

Senaryo okurken bir fotoğrafını paylaşan Şükrü Özyıldız fotoğrafın altına, ‘Biliyorsunuz doğru taktik gol getirir.’ yazdı. Yakışıklı oyuncu filmde ‘Kerem’ karakterini canlandırıyor. İki isminde pek çok fanı var ve ikilinin uyumu şimdiden hayranlarından tam not aldı. Çift, sosyal medyada setten yaptıkları paylaşımlarda da çekimler esnasında oldukça eğlendiklerini gözler önüne seriyor.

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıltı 7
Filmde ‘Aslı’ karakterine hayat veren Demet Özdemir’de, setten bir fotoğrafını paylaşarak fotoğrafın altına, ‘O zaman biraz taktik, biraz eğlence ve çok kalp’ yazdı.

Set ekibi ve partneri Şükrü Özyıldız ile de fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu filmde ki imajı hakkında da takipçilerine bir tüyo vermeyi ihmal etmedi.

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıltı 8
Demet Özdemir, romantik komedi tarzındaki ‘Aşk Taktikleri’ filminin setinden gözlüklü bir fotoğrafını paylaşarak seyirciye ‘Aslı’ karakteri hakkında da ipucu verdi.

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıltı 9

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıltı 10

Demet Özdemir’in yeni projesindeki yeni imajı ilk kez ortaya çıltı 11