Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri setinden yeni fotoğraf! Hayranları sabırsızlıkla bekliyor!

Demet Özdemir’li Aşk Taktikleri setinden yeni fotoğraf! Hayranları sabırsızlıkla bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların en popüler kadın oyuncularından Demet Özdemir hayranları, ünlü oyuncudan gelen her haberle heyecanlanıyor. Bu kimi zaman sadece bir fotoğraf olsa bile. Nitekim oyuncunun halen çekimlerine devam ettiği Aşk Taktikleri filmi setinden gelen yeni fotoğraf hayranlarını yine heyecanlandırdı.

Demet Özdemir’in başrolünü Şükrü Özyıldız’la paylaştığı film Aşk Taktikleri Netflix için çekiliyor. Filmin konusu hakkında hala resmi bir açıklama yok. Dolayısıyla oyuncuların hayranları büyük bir merak içinde.

Merakla iki ünlü oyuncunun yeni projesini bekleyen hayranları, sette çekilmiş her fotoğrafa büyük bir ilgi gösteriyor. Aşk Taktikleri setinden son fotoğraf, filmin yapımcısı Lanister Medya tarafından paylaşıldı.

“Biz” kelimesiyle paylaşılan fotoğrafta Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, filmin yönetmeni Emre Kabakuşak ile birlikte görülüyor. Fotoğrafta Şükrü Özyıldız, her zamankinden farklı görünümüyle dikkat çekiyor.

Demet Özdemir'li Aşk Taktikleri setinden yeni fotoğraf! Hayranları sabırsızlıkla bekliyor! 7

Fotoğraf paylaşıldığı anda birçok yorum aldı. Takipçiler filmden beklentilerinin çok büyük olduğunu vurgularken konusunu çok merak ettiklerini de dile getirdiler. Filmi izlemek için sabırsızlandıklarını belirten takipçiler ekibe iyi dileklerini de ilettiler.

Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait.