Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk dizisine sürpriz konuk! Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yine ekranda olacak!

Kazara Aşk dizisine sürpriz konuk! Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yine ekranda olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun romantik komedi dizilerinden biri olan Kazara Aşk dizisi bu akşam 6. bölümüyle ekrana gelecek. Bir kaza sonucu tanışan iki gencin değişen hayat hikayesini eğlenceli bir dille anlatan Kazara Aşk dizisinin bu bölümünde çok özlenen bir oyuncu ekrana gelecek.

Star TV’de izleyiciyle buluşan ve Koliba Film tarafından çekilen Kazara Aşk dizisinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler başrolleri paylaşıyor. Dizinin altıncı bölümünün sürpriz konuğu ise usta oyuncu Hakan Meriçliler olacak.

Yalan Dünyası’nda canlandırdığı Çağatay Öztuğ karakteriyle tanıyıp sevdiğimiz deneyimli oyuncu Selin Işık’ın canlandırdığı Nazlı karakterinin babası olarak karşımıza çıkacak. Biz her ne kadar kendisini Yalan Dünyası dizisiyle tanıdıysak da Meriçliler aslında çok deneyimli bir oyuncu.

Kazara Aşk dizisine sürpriz konuk! Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra yine ekranda olacak! 7

2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Çeçen lider karakteriyle ilk kez dizi dünyasına adım atan Meriçliler, Menekşe ve Halil, Adanalı, Deli Saraylı’nın da aralarında bulunduğu birçok yapımda rol aldı.

2012 yılında ekrana gelen ve Gülse Birsel imzalı Yalan Dünyası dizisinde canlandırdığı şımarık aktör Çağatay Öztuğ karakteri ise Türk halkının gönlünde farklı bir yer kazanmasını sağladı. Meriçliler bu diziyle daha çok tanınır hale geldi.

En son iki yıl önce Hekimoğlu dizisine konuk oyuncu olarak katılan Meriçliler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir süre rol aldıktan sonra bir daha ortalıkta görünmedi. Meriçliler’in hayranları, konuk oyuncu olarak katılacağı Kazara Aşk dizisiyle hasret giderecek.

Senaryosunu, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nın yazdığı dizinin yönetmenliğini Sadullah Celen üstleniyor. Dizide ayrıca Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan ve Burakhan Yılmaz gibi isimler de rol alıyor.