Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın birlikte her paylaşımı olay!.. Ancak izleyici ikiye bölündü!

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın birlikte her paylaşımı olay!.. Ancak izleyici ikiye bölündü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’de yayınlanan ve 3. sezonuyla ekranlara gelen Teşkilat dizisinin sezon başında en büyük sürprizi ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın kadroya dahil olması olmuştu.

Dizide ‘Serdar’ karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’un 2. sezon sonunda hikayede ölerek Teşkilat’a veda etmesinin ardından Murat Yıldırım yepyeni bir hikayede yepyeni bir karakter olarak izleyici karşısına çıktı.

Oyuncunun aksiyon dizileri için biçilmiş kaftan olduğunu düşünen hayranları bu gelişme karşısında büyük heyecan yaşadı. Teşkilat izleyicisi de Murat Yıldırım’ın canlandırdığı karakteri kısa sürede bağrına bastı.

Dizide ‘Zehra’ karakteriyle başrolde yer alan Deniz Baysal ile Murat Yıldırım’ın uyumu da kısa sürede izleyiciden tam not aldı. Çiftin karşılıklı sahneleriyle birlikte, her sosyal medya paylaşımları da olay oluyor.

Deniz Baysal instagram hesabında 30 Ekim Pazar günü  yayınlanan 53. bölüm öncesi partneriyle yukarıdaki fotoğrafını paylaştı. Murat Yıldırım’da paylaşıma “E gelsin birlikte sahneler o zaman” yorumunu yapıp ateş emojisi koydu.

Ancak Dizide ‘Zehra’ ve ‘Serdar’ aşkını unutamayan bazı izleyiciler fotoğrafın altına “Olmadı olmayacak” şeklinde yorum yaparak #ZehSer etiketini yazdı.

Bir kısım izleyici ile “Bu sezonun en havalı çifti” yorumlarıyla beraber “Murat Yıldırım’ın canlandırdığı ‘Ömer’ karakterinin adıyla #ZehMer etiketini kullandı.