Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş için yeni dizisi bir kariyer sıçramasını beraberinde getirebilir!

Deniz Can Aktaş için yeni dizisi bir kariyer sıçramasını beraberinde getirebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deniz Can Aktaş ismini son dönemde sıklıkla duymakta olan dizi hayranları, Cuma akşamları izleyicilerle buluşacak olan Kasaba Doktoru ile birlikte daha da çok duyacak. Hazal Subaşı ile partner olan genç oyuncu, geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde Ahsen Eroğlu ile çok iyi bir dizi çifti olarak öne çıkmıştı.

Deniz Can Aktaş’ın kariyeri için büyük önem taşıyan Menajerimi Ara’dan sonra Kasaba Doktoru gibi yine etkili bir dizinin başrolünde yer alması çok önemli bir başarıya işaret ediyor. Oyuncu, sektörde kendisini kabul ettirdi ve TRT1’in büyük beklentiler içinde olduğu dizinin de başrolünde yer almayı başardı.

Ozan Akbaba’nın ana karaktere hayat verdiği dizide, en az onun kadar etkili Ömer rolü ve Leyla rolünde iki genç oyuncuyu izleyeceksiniz. Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı ikilisinin nasıl bir uyum sağlayacakları ve izleyicilerin de onları nasıl karşılayacağı merak ediliyor. Ancak fragmanlar ile birlikte ortaya çıktı ki, dizi hayranları daha şimdiden bu ikiliden etkilendi.

Deniz Can Aktaş için yeni dizisi bir kariyer sıçramasını beraberinde getirebilir! 8

Son dönemde doktor dizilerine yönelik izleyicilerin büyük ilgisi, Kasaba Doktoru projesinin de öne çıkma potansiyelini artırıyor. İki genç oyuncu için de kariyer yolculuklarında bu dizinin iyi bir iş olarak öne çıkması bekleniyor.

Deniz Can Aktaş genç ve idealist Doktor Ömer rolüyle ‘Kasaba Doktoru’ izleyicisini çok etkileyecek!

Yolları şehre uzak Uluçınar Hastanesi’nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak olan dizinin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş, hikayenin mazlum tarafında yer alıyor. Yıllar önce babasını kaybeden Ömer karakterinin Leyla ile karşılaşması, onun hayatını da çok değiştirecek.

Deniz Can Aktaş için yeni dizisi bir kariyer sıçramasını beraberinde getirebilir! 9

Cesur ve inatçı bir karakter olan Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş ve mesleğine duyduğu aşk sayesinde geleceği parlak bir hekim olarak sivrilmiş genç bir doktor.

Yaşadığı olaylar neticesinde kendini Uluçınar Hastanesi’nde bulan Ömer, burada aşık olduğu Leyla ve usta cerrah Hakan ile birlikte hayatını tümüyle değiştirecek bir hikayeye dahil oluyor.

Deniz Can Aktaş’ın hikayedeki konumu gayet iyi ve başarılı bir oyunculuk sergileyeceğini de fragmanlardaki kısa sahnelerde bile gösterdi. Oyuncu adına unutulmaz rollerden birisi olmaya aday Ömer karakterini de hayranları sabırsızlıkla bekliyor.

8 Nisan’dan itibaren her cuma akşamı yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisinin oyuncu kadrosunda da çok etkili isimler bulunuyor. 3 başrol oyuncusunun dışında; Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever dizide izleyicilerin karşısına çıkacak.