Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet ile denendi olmadı ama Yargı başardı! atv ise fırsatı kullanıp öne çıkıyor!

Masumiyet ile denendi olmadı ama Yargı başardı! atv ise fırsatı kullanıp öne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Hukuk dizilerine yönelik olarak Türkiye’de büyük bir ilginin oluştuğunu gören televizyon kanalları bu konu üzerinden ilerleyen yapımları tercih etmeye başladı. Geçen sezon Masumiyet dizisiyle birlikte Fox TV, ciddi bir adım atmıştı. Ancak dizinin yüksek bütçesi, ortalama reytinglerle elde edilen gelirlerin yeterli olmaması dizinin sonunu getirdi.

Yüksek bütçesi nedeniyle Masumiyet dizisinin başaramadığını, Yargı dizisi Kanal D ekranında muhteşem bir çıkış yaparak başardı. Bir hukuk dizisi olarak öne çıkan Yargı’nın Sema Ergenokon’un 2 yıllık çabası ile oluşturduğu senaryosu çok ilgi çekmeye devam ediyor.

atv ise hukuk dizilerine olan izleyici ilgisini fırsata çevirmeye karar verdi. Önce Hakim isimli dizi ile adım atan atv, ilk bölümün reytinglerinin ortalamanın üzerinde gerçekleşmesinin sevincini yaşıyor. Dizinin tüm izleyici gruplarını etkilemesi ve 5’li oranlar elde etmesi çok iyi bir başlangıç olarak gözüküyor. Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren, Burcu Kara ve Seda Akman gibi tecrübeli isimler bu dizide buluştu ve Hakim dizisinin iyi bir çıkış yapacağını görebiliyoruz.

Ancak atv, işi bu noktada bırakmayacak. Yeni bir hukuk dizisi için de adımlarını atmaya başlayan kanal yönetimi, Tims&B’nin bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü Hakime Hanım dizisini de bünyesine kattı. Gelecek sezon ekranda olması beklenen dizinin başrol oyuncusu ise Vahide Perçin olarak netleşti.

Bir Zamanlar Çukurova’da 3. sezonun ortasına kadar başrolde yer alan Vahide Perçin’i atv izleyicisi çok yakından tanıyor. Hünkar Yaman gibi unutulmaz bir karakteri imzasını atan oyuncu, gelecek sezon Hakime Hanım isimli yeni dizi ile hayranlarını bir kez daha mest etmeye geliyor.

Önce Hakim dizisi ile hukuk yapımlarına yatırım yapan atv, şimdi de Hakime Hanım ile benzer bir proje için de adımlarını attı. İki hukuk dizisinin Yargı’nın muhteşem çıkışı da düşünüldüğü zaman atv’ye büyük katkılar sağlaması bekleniyor.

atv, uzun süreli yapımlarıyla biliniyor ve aldığı dizi kararları da çok isabetli olarak görülüyor. Bir Zamanlar Çukurova bu sezon bitecek ama Vahide Perçin’in yeni dizisi atv ekranına gelerek belki de bu yapımın boşluğunu doldurmaya çalışacak.