Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş’ı hiç böyle görmediniz! Bu imaj değişikliğinin nedeni de ne böyle!..

Deniz Can Aktaş’ı hiç böyle görmediniz! Bu imaj değişikliğinin nedeni de ne böyle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyarak kariyerinde sıçrama yaşayan genç oyuncu Deniz Can Aktaş ekranların aranılan yüzü haline geldi.

İş ve özel yaşantısında sessiz ve emin adımlarla yol alan yakışıklı oyuncu imajını değiştirdi. Bıyık bırakan oyuncu son halini instagram hesabından paylaştı.

Deniz Can Aktaş’ın kirli sakallı halini görmeye alışkın olan hayranları bıyıklı fotoğrafını görünce şaşkınlık yaşadı. Ancak kısa bir süre bu fotoğrafın geçmiş yıllara ait bir fotoğraf olduğu anlaşıldı.

Deniz Can Aktaş'ı hiç böyle görmediniz! Bu imaj değişikliğinin nedeni de ne böyle!.. 8

Fotoğraf eski de olsa oyuncunun hayranları ‘Sana her şey yakışıyor şeklinde pek çok yorumda bulundular. Deniz Can Aktaş’ın paylaşımı 1.2 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede on binlerce beğeni ve binlerce yorum aldı.

Yakışıklı oyuncu TRT1’de yayınlanacak Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru adlı diziyle çok yakında yeniden setlere dönecek.

Yeni dizisinde Hazal Subaşı ile partner olan Deniz Can Aktaş bu defa çok farklı bir rolle ekranlara gelecek. Kasaba Doktoru, kahraman doktorlara adanan bir yapım olarak öne çıkıyor. Deniz Can Aktaş da Ozan Akbaba ile birlikte  dizinin erkek başrollerinden birisi.

Deniz Can Aktaş'ı hiç böyle görmediniz! Bu imaj değişikliğinin nedeni de ne böyle!.. 9

Yaşadığı bir trajik olay sonrasında kariyerin bir kenara bırakarak daha küçük bir hastanede çalışmaya başlayan Kemal(Ozan Akbaba)  isimli doktorun, yeni yaşamında hastalara karşı vefası ve doktor yetiştirmek için verdiği mücadele izleyicilerin beğenisini kazanacak.

Dizide Deniz Can Aktaş ile Hazal Subaşı ise ‘Kemal’ karakterinin yakın çalışma arkadaşlarına hayat verecek. Deniz Can Aktaş ve Hazal Subaşı ikilisinin uyumunu merakla bekleyen dizi hayranları, şimdiden sosyal medyadan düşüncelerini paylaşmaya başladı. Yorumlar çoğunlukla ikilinin yakışacağı yönünde.