Ana sayfa Dizi Haberleri Son anda kadro değişikliğine giden ATV’nin yeni dizisi Hakim sete çıkıyor!

Son anda kadro değişikliğine giden ATV’nin yeni dizisi Hakim sete çıkıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin son derece iddialı gelmeye hazırlanan yeni dizisi Hakim nihayet sete çıkıyor. Son anda iki oyuncusu değişen dizi çekimlere başlamak için geri sayıma başladı.

ABD’de Your Honor adıyla gösterilen hukuk ve dram dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekrana gelecek olan Hakim dizisi nihayet bu hafta sonu sete çıkıyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayan ekip hafta sonu çekimlere başlayacak.

Oğlu kazara bir mafya üyesinin ölümüne neden olan bir hakimin mücadelesini anlatacak olan Hakim dizisinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu var. Usta oyuncu, ABD’li ünlü oyuncu Bryan Cranston’ın hayat verdiği yargıç karakterine hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ebru Özkan ve Yurdaer Okur gibi usta isimler yer alıyor.

Son anda kadro değişikliğine giden ATV’nin yeni dizisi Hakim sete çıkıyor! 7

Bu arada bugüne kadar Hakim dizisinde rol alacağı açıklanan Burak Dakak ve İlayda Alişan’ın projeden çekildiği ortaya çıktı. Gülperi isimli dizide yaptığı çıkışın ardından Çukur’la başarısını perçinleyen Burak Dakak, tiyatro oyunuyla çakıştığı için ekipten ayrılmak zorunda kaldı.

Ayrılan oyuncuların yerine yeni isimler de belirlendi. Buna göre Burak Dakak’ın yerine Fatih Berk Şahin ile anlaşıldı. Oyunculuğa 2021 yılında başlayan Fatih Berk Şahin, Seyyar ve Yalancı dizileri ile Geçen Yaz isimli Netflix filminde rol aldı. Hakim, henüz 18 yaşındaki genç oyuncu için büyük bir fırsat olacak.

İlayda Alişan’ın yerine ise Eslem Akar’la anlaşma imzalandı. 23 yaşındaki Eslem Akar, oyunculuğa 2011 yılında Sen de Gitme isimli diziyle başladı. Avlu, Güvercin gibi dizilerde rol alan Akar en son Babam Çok Değişti isimli diziyle ekrana gelmişti.