Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah artık sadece bir oyuncu değil, işte yeni mesleği!

Farah Zeynep Abdullah artık sadece bir oyuncu değil, işte yeni mesleği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yer aldığı projelere büyük değer katıyor… Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran oyuncu, ilk sezonun finalinde veda etmişti. Karakterin ölmesi tüm izleyicileri üzerken, ünlü oyununun psikolojik olarak hikayeden olumsuz etkilenmesi nedeniyle projeden ayrılması da dikkat çekmişti.

Duygusallığını bu ayrılık sürecinde de bir kez daha gösteren Farah Zeynep Abdullah, son dönemde Bergen filmi ile gündeme geliyor. Daha önce Serenay Sarıkaya’ya teklif edilen Bergen filminin başrolü sonradan değişti… Serenay Sarıkaya, uzun bir hazırlık süreci sonrasında iptaller yaşanması ve programların uymaması nedeniyle rolü Farah Zeynep Abdullah’a devretmişti.

Farah Zeynep Abdullah da Türk müziğinin güçlü sesi olan ve aynı zamanda da ‘acıların kadını’ lakabını alan Bergen’i başarıyla canlandırdı. Kocasının yüzüne kezzap attığı ve daha sonra da kurşunlayarak öldürdüğü şarkıcı Bergen’in acı dolu hikayesi 4 Mart’ta izleyicilerle buluşacak.

Farah Zeynep Abdullah artık sadece bir oyuncu değil, işte yeni mesleği! 7

Filmin Farah Zeynep Abdullah için bir özelliği daha ortaya çıktı. Sadece başrolde yer almayan oyuncu, yapımcı olarak da ismini filme yazdırdı… Böylece filmin gişe hasılatından da pay alması beklenen oyuncu, kamera arkasına da geçerek ilk yapımcılık deneyimini yaşıyor.

İzleyenleri 1970 ve 1980’li yıllardaki Türkiye’ye götüren filmin hem aksesuarları hem dekorları hem de kostümleri herkesi büyüleyecek. Hikaye ne kadar dram dolu ve sonu da ne kadar kötü biterse bitsin, Bergen filmi renkli görüntüleriyle de çok konuşulacak.

Farah Zeynep Abdullah’ın yapım ortağı olarak da yeni bir mesleğe adım atmış olması, ileride oyuncuya farklı açılımlar yapma fırsatı da sunacaktır.