Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Işın’a kariyerinin en güzel hediyesi Onur Ünlü’den geldi!

Deniz Işın’a kariyerinin en güzel hediyesi Onur Ünlü’den geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Deniz Işın, Sefirin Kızı dizisine katıldığında hayranlarını çok memnun etti. İyi bir oyunculuk sergileyen Deniz Işın, kısa sürede dizide parladı ama hikayedeki rolünün kısa olması herkesi üzdü.

Fakat Masumiyet isimli dram yapımında yeni bir rolle geçtiğimiz sezon ekranda olmaya devam eden Deniz Işın, başarılı performansı ile göz doldurdu. Oyuncu, son dönemde öne çıkan ve yıldızını parlatan bir isim oldu.

Kısa sürede milyonlarca dizi hayranını etkilemeyi başaran Deniz Işın’a bu başarısının adeta bir meyvesi olarak Leyla ile Mecnun dizisinden başrol teklifi geldi.

Exxen için yeniden çekilen dizide Ali Atay’ın canlandırdığı Mecnun ile birlikte başrolde yer alan Deniz Işın, yaşadığı sevinci Hürriyet gazetesindeki röportajında anlattı.

Teklif sürecini ve yaşadıklarını anlatan Deniz Işın, yönetmen Onur Ünlü’nün kendisini tercih etmesinden son derece memnun kaldı.

Deniz Işın'a kariyerinin en güzel hediyesi Onur Ünlü'den geldi! 7

Deniz Işın, “Bir gün ajansımdan aradılar, Onur Ünlü’nün ‘Leyla ile Mecnun’ için deneme çekimi istediğini söylediler. Çok şaşırdım çünkü komedi yapmayı çok seviyorum. O gün içinde hemen bir çekim yaptım, gönderdim. Onur ertesi gün buluşmak istedi. Role seçildiğimi duyduğumda İzmir’deydim. Hemen en sevdiğim herkesi aradım, çok sevindim” diye konuştu.

Leyla ile Mecnun dizisinin fanı olmadığını belirten oyuncu, arada bir çeşitli videolarla diziyi bildiğini anlattı.

Konuya hakim olduğu bilgisini de veren oyuncu, dizinin fanı olmamasının daha iyi olduğunun kendisine söylendiğini de ifade etti. Deniz Işın, “Çünkü Leyla karakteri dizideki diğer karakterlere daha dışarıdan bir gözle bakıyor” diye konuştu.

Leyla karakterinin yeni bölümlerde nasıl olacağı konusunda fikir de veren oyuncu, şunları söyledi: “Mecnun’un Leyla’sı mıyım? Nasıl biriyim? İyi miyim yoksa kötü müyüm? Bu biraz da Leyla’nın iç dünyasını çözmeye çalıştıkları bir hikâye.”