Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Masumiyet ile parlayan Deniz Işın kimya mühendisliğinden oyunculuğa bir başarı hikayesi!

Sefirin Kızı, Masumiyet ile parlayan Deniz Işın kimya mühendisliğinden oyunculuğa bir başarı hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İzmir’de dünyaya gelen Deniz Işın, Ege Üniversitesi’nde kimya mühendisliğini bitirdi. Ayrıca malzeme mühendisliği üzerine de yüksek lisans yapan Deniz Işın, kendi işini yapmak yerine oyunculuğu tercih etti.

Tiyatro ile lisans yaparken ilgilenmeye başlayan oyuncu, sahnelerde yer almayı çok arzuladı… Okul bittikten sonra İstanbul’a gelen oyuncu, bir sene özel sektörde çalıştıktan sonra istifa ederek oyunculuğa adım attı.

Reklamlarda oynayarak kendisini gösteren Deniz Işın, ilk dizisi olan Her Yerde Sen ile birlikte bir anda tanındı. Sefirin Kızı dizisi ise oyuncunun kendisini geniş kitlelere sevdirmesi noktasında çok önemli bir yapım oldu.

Masumiyet dizisiyle birlikte daha da tecrübe kazanan Deniz Işın, son olarak Leyla ile Mecnun dizisinde başrolü kaptı…

Sefirin Kızı, Masumiyet ile parlayan Deniz Işın kimya mühendisliğinden oyunculuğa bir başarı hikayesi! 7

Exxen için çekilen Leyla ile Mecnun’un yeni Leyla’sı olarak 3 Eylül’den itibaren izleyicilerle buluşacak olan güzel oyuncu, yeni rolünün kendisi için dönüm noktası olduğunu düşünüyor.

Hürriyet gazetesine konuşan Deniz Işın, “Bu işin sevdiğim bir komedi anlayışı var, kariyerimde bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum” dedi.

Bundan sonraki hayalleri için de konuşan genç oyuncu, “Hayatım yettiği kadar oyunculuk yapmak. ‘Bu kıza bu rol olmaz’ denilen ne kadar iş varsa hepsini denemek” diyerek ne kadar hırslı olduğunu da sergiledi.