Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’i merak eden hayranlarına Serkan Keskin müjdesi!

Taner Ölmez’i merak eden hayranlarına Serkan Keskin müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Keskin, son dönemde öne çıkan dizilerde önemli rollerde yer aldı. Mucize Doktor dizisinde geçen sezon son dönemde yer alan ünlü oyuncu, başrolde yer alan Taner Ölmez ile de yakın arkadaşlığını sürdürüyor.

Mucize Doktor’dan sonra ismi çeşitli diziler için geçen Taner Ölmez’i hayranları çok merak ediyor. Ünlü oyuncunun ne zaman dizilere dönüş yapacağı konusunda net bir detay yok. Ancak Taner Ölmez müzik çalışmalarına devam edecek.

Leyla ile Mecnun dizisindeki İsmail Abi karakteri ile 3 Eylül’den itibaren Exxen’de hayranlarının karşıısına çıkacak olan Serkan Keskin, Taner Ölmez ile ilgili bir mesaj da verdi.

Serkan Keskin, Hürriyet’teki röportajında projeleri hakkında şöyle konuştu: “Açık havalarda ‘Semaver Kumpanya’yla ‘Cimri’ oynuyorum. Aynı zamanda Taner Ölmez’le birlikte sekiz kişilik ‘Barabar’ isminde bir grubumuz var, konserlerimiz devam ediyor.”

Taner Ölmez hayranları belki ekranda ünlü oyuncuyu göremeycek ama Barabar grubu ile konserlerde ünlü oyuncu ile yeniden buluşma imkanı sürüyor. Serkan Keskin konserlere devam edecekleri mesajını verdi.

Kamera önünde Serkan Keskin olarak yer almayı sevmediğini belirten ünlü oyuncu, konserlerin faydası ise şöyle anlattı:

“Serkan olarak kamera önünde olmayı çok beceremiyor, sevmiyorum galiba. Benim işim oyunculuk. Bir karakteri oynamaya çalışırken kendinle ilgili kısmı geçiyorsun. Ama mesela bir süredir konser veriyorum, orada evet Serkan’ım ve bir film içinde canlandırdığım karakter kadar rahat olamıyorum.”