Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden gelen haber üzdü! Meraklı bekleyiş ise kısa sürecek!

Destan dizisinden gelen haber üzdü! Meraklı bekleyiş ise kısa sürecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisi reyting başarısı ile de kanalın göz bebeği diziler arasında yer almakta. Aynı kanalın Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile üne kavuşan ve hayranlarının merakla yeni dizisini bekledikleri Ebru Şahin, Destan dizisiyle ekrana dönmüştü.

Dizi, dönem dizisi olarak kostümleri ve hikayesi ile dikkatleri çekti. Daha tanıtımları yayınlanmaya başladığı dönemde, meraklı bir bekleyiş başlamıştı Destan dizisi adına.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan dizinin öne çıkan unsuru ise Kuruluş Osman, Barbaroslar gibi dönem dizilerindeki erkek kahramanların aksine bu kez bir kadın kahramanın hikayesinin anlatılması.

Henüz Türkler’in İslamiyet’i tanımadan önceki dönemlerinde geçen hikayede, savaşçı bir kadın kahramanın iktidara yürüyüşünü konu ediliyor. Ebru Şahin’in hayat verdiği Akkız karakteri, izleyicisi açısından beğeni toplayan bir karakter oldu.

Dizinin yayınlandığı bölümlerin özellikle Tüm kişilerdeki başarısı su götürmez. Her seferinde birinci olmayı başaran dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise aynı başarıyı yakalayamıyor ne yazık ki!

Pek çok dizinin sosyal medyadaki etkileşimleri, kimi zaman reytinglerinin bile önüne geçecek bir destek sağlıyor ama Destan dizisi için sosyal medya konusu da biraz sıkıntılı! Zira dizi, sosyal medyada pek etkin bir şekilde yer alamıyor.

Destan dizisinden gelen haber üzdü! Meraklı bekleyiş ise kısa sürecek! 8

Sevilen diziyle ilgili gelen son bir haber ise izleyicisini üzecek! dizinin yayınında aksamalar yaşanması bekleniyor! Özel bir platoda çekimleri yapılan Destan dizisinden bazı kişilerin Koronavirüs’e yakalandıkları ortaya çıktı.

Karantinaya alınan kişilerin kimler oldukları henüz belli değil. Ancak dizinin çekimlerinin durdurulması gündeme geldi. Bu nedenle Ocak ayının ilk haftasında dizinin yayınını bekleyenler hüsran yaşadı!

Dizinin 7. yeni bölümünün 18 Ocak Salı akşamı yayınlanacağı Bozdağ Film tarafından duyuruldu. İşte Destan ve Kuruluş Osman dizileriyle ilgili yapılan açıklama:

“Son dönemde Türkiye’de ve dünyada yeniden yükselişe geçen korona vakaları setlerimizi de etkilemiş olup, bazı oyuncularımızın testlerinin pozitif çıkması üzerine yaşanan bu durum nedeniyle, Destan ve Kuruluş Osman dizilerimizin çekimlerinde gecikmeler yaşanmıştır.

Oyuncularımızın ve ekibimizin sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğumuzu belirtir, Destan ve Kuruluş Osman’ı merakla bekleyen seyircilerimize sabır ve anlayışları için teşekkür ederiz.

Destan 18 Ocak Salı ve Kuruluş Osman 19 Ocak Çarşamba akşamı yeni bölümleriyle atv ekranında olacak.”

Destan dizisinden gelen haber üzdü! Meraklı bekleyiş ise kısa sürecek! 9