Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinden resmi açıklama geldi! Set durdu! İşte yeni bölüm yayın tarihi…

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden resmi açıklama geldi! Set durdu! İşte yeni bölüm yayın tarihi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Koronavirüs vakaları dizi setlerinde hızla yayılmaya devam ediyor! Her gün Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, omicron varyantı çok daha hızlı bir seyir izlemekte. Bu durumdan onlarca kişinin aynı ortamda çalıştığı dizi ve sinema filmi setleri de nasibini almakta!

Her hafta yeni bölüm yetiştirme telaşında olunan dizi setlerinde önlemler devam ediyor. Testler yapılıyor, maskeler takılıyor, temas konusuna dikkat ediliyor ama yine de vakalar çıkmaya devam ediyor! Son günlerde pek çok setten gelen çekimlerin durması haberi, bu kez Bir Zamanlar Çukurova’nın setinden de geldi!

Kısa bir süre önce Adana’da süren çekimler durduruldu! Diziye yeni sezonda katılan başroldeki İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş’ın virüsü kaptıkları öğrenilirken, Hilal Altınbilek’in temaslı olduğu için karantinada olduğu gündeme gelmişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden resmi açıklama geldi! Set durdu! İşte yeni bölüm yayın tarihi... 8

Yapımcı Timur Savcı’nın Adana ziyaretinde koronavirüse yakalandığı ve temaslı olduğu yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da karantinaya girmesiyle çekimlerin durdurulduğu gündemde.

Yılbaşı için verilen aranın ardından Ocak ayının ilk haftasında da yayınlanması beklenmiyordu dizinin ancak koronavirüs vakaları nedeniyle izleyici ile buluşmanın tarihi de ileri bir zamana kaydırıldı!

Son olarak yapılan açıklamaya göre, Bir Zamanlar Çukurova, 20 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle ekranda olacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden resmi açıklama geldi! Set durdu! İşte yeni bölüm yayın tarihi... 9

Dizinin yapımcı firması TIMS&B Productions açıklaması, sosyal medyadan duyuruldu. “Yeni bölümlerimize kısa bir sağlık arası veriyoruz” notuyla 20 Ocak tarihinde ekranda olunacağı ifade edilmekte…