Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar yine muhteşem kadrolu bir diziyle ekrana geri dönecek!

Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar yine muhteşem kadrolu bir diziyle ekrana geri dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en çok konuşulan dizi projelerinden birisi Destan oldu ve başrolde yer alan Selim Bayraktar da yine muhteşem performansı ile hayranlarını mest etti. Her role adını yakıştıran oyuncu, karakter yaratma ustalığını sergiledikçe, gençler tarafından da örnek alınan isimler arasında adını daha da çok parlatıyor.

Selim Bayraktar’ın Muhteşem Yüzyıl dizisinde unutulmaz Sümbül Ağa karakterinin yanı sıra, Çandarlı Halil Paşa olarak Rise of Empires Ottoman isimli Netflix dizisindeki rolleri, tarihi projeleri sevenlerin aklından çıkmıyor.

2006 yılından bu yana dizi piyasasında en çok projede yer alan isimlerin başında gelen Selim Bayraktar, bir unutulmaz projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Tarihi yapımların yanı sıra; Ufak Tefek Cinayetler ve Zümrüdüanka gibi dram yapımlarında da en çok adı geçen tecrübeli isimlerden olan Selim Bayraktar, 2023 yılında Kanal D ekranındaki Veda Mektubu isimli dizinin kadrosunda yer alacak.

Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar yine muhteşem kadrolu bir diziyle ekrana geri dönecek! 8

Ziya isimli karakter ile hikayede yer alacak olan oyuncu, Nurgül Yeşilçay ile de partnerlik yapacak. Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Veda Mektubu isimli yeni dizi için ön hazırlıklara devam ediliyor.

Nurgül Yeşilçay’ın Alanur isimli karakter için şimdiden hazırlıklara başlaması, oyuncunun projeyi hemen sahiplendiği manasına geliyor. Narsist bir anne olarak ekranda izleyeceğimiz Nurgül Yeşilçay’ın gençlik aşkı Ziya olarak Selim Bayraktar hikayede önemli bir noktada bulunacak.

Ziya karakterinin oğlu Mehmet olarak Emre Kıvılcım ile Alanur karakterinin kızı Aslı olarak da Rabia Soytürk, yeni dizinin başrol çifti olarak ortaya çıktı. Yeşilçay’ın 2020 ile 2021 yıllarında yer aldığı Kefaret isimli dizinin de yazarı olan Mahinur Ergun, 2023 yılında çok etkili çıkış yapması beklenen Veda Mektubu dizisinin de senaristi oldu.

Dizide Ziya karakterinin karısı Seher olarak ise Bennu Yıldırımlar’ı izleyebileceksiniz.

Destan dizisinden sonra Selim Bayraktar yine muhteşem kadrolu bir diziyle ekrana geri dönecek! 9

Tarihi dizilerle akıllarda yer edinmiş olsa da Selim Bayraktar, dram projelerinin de en çok tercih edilen erkek oyuncularından birisi olarak biliniyor. Çatışmaların yaşandığı, gerçekleşmeyen hayallerle sarsılan bir güncel yaşam hikayelerini izleyeceğiniz Veda Mektubu dizisinde dramın en sert hallerini görebileceksiniz. Büyük yüzleşmeler, geçmişin pişmanlıkları ile birlikte umudun da sergileneceği Veda Mektubu dizisi, Kanal D’nin yeni sezondaki en etkili projelerinden birisi olacak gibi gözüküyor.