Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi dizisi setinde aksiyon sahneleri hem Özge Gürel hem de rol arkadaşları için çok tehlikeli bir noktaya geldi!

Sipahi dizisi setinde aksiyon sahneleri hem Özge Gürel hem de rol arkadaşları için çok tehlikeli bir noktaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli yeni Show TV dizisinde Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisi başrolde yer alıyor. İkinci bölümü geride kalan dizinin heyecan dolu sahnelerine izleyiciler bir hayli ilgi gösterdi. Her ne kadar ikinci bölümde reytinglerde bir miktar düşüş olsa da dizinin heyecanlı hikayesi ile daha geniş bir kitleye ulaşma ihtimali yüksek gözüküyor.

Dizinin aksiyon sahneleri de çok konuşuluyor. Kaan Yıldırım, çekimlere başlamadan önce eğitim aldığını açıkladı. Oyuncu, “Eğitim süreci oldu. Bir ekip ile çalıştık. Yaklaşık 1 ay kadar sıkı bir eğitimden geçtik” diye konuştu.

Kaan Yıldırım’ın dizideki aksiyon sahnelerini izleyiciler başarılı bulurken, oyuncunun aldığı eğitimlerin de faydasını sette gördüğü ortaya çıkıyor.

Özge Gürel’in ise ilk aksiyon dizisi olması nedeniyle önemli bir sıkıntısı var. Oyuncu, daha önce bu tür bir dizide yer almamıştı.

Özge Gürel, “Benim aksiyon sahnem benim için ve karşı taraf için çok tehlikeli” dedi. Kaan Yıldırım ise bu sözler üzerine, “Karşı tarafa dirsek atıyor suratına, öyle bir özelliği var” diye konuştu.

Özge Gürel’in sette aksiyon sisteminin çok oturmadığını belirterek yaşadığı olayı şöyle anlattı: “Biraz tedirgin oluyorum, birisinin bir yerine yanlışlıkla vururum diye. Elimin ağır olduğuna kimse inanmıyor.. Geçen bi sahne çekiyorduk, rol arkadaşıma ‘ben kontrolsüzüm, elim biraz ağır’ dedim. Elimin ağırlığına hiç ikna olmadı. Sonra ağır olduğunu anladı” diye konuştu.