Ana sayfa Dizi Haberleri Destan nihayet izleyiciyle buluştu! Bir oyuncusu çok dikkat çekti!

Destan nihayet izleyiciyle buluştu! Bir oyuncusu çok dikkat çekti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aylardır büyük bir heyecanla beklenen Destan dizisi nihayet dün akşam ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Özellikle Ebru Şahin’in performansı izleyiciler tarafından çok beğenildi. Ancak bir oyuncu vardı ki izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Bozdağ Film tarafından ATV için çekilen Destan dizisi daha ilk bölümüyle sevildi. Ebru Şahin’in performansının yanı sıra kostüm ve dekorlarlar da izleyiciden tam not aldı. Dizi, ekranlarda uzun süredir görünmeyen bir oyuncuyu da hayranlarıyla yeniden buluşturdu.

Destan nihayet izleyiciyle buluştu! Bir oyuncusu çok dikkat çekti! 8

Bir zamanların gençlik dizilerinin oyuncusu İpek Karapınar artık olgun bir kadın olarak karşımızda. Destan dizisinde Çolpan Hatun karakterini canlandıran Karapınar, bir süredir ekranlarda görünmüyordu.

İpek Karapınar dizi dünyasına Hatırla Sevgili dizisiyle adım atmıştı. Dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan dizi ise Küçük Sırlar olmuştu. Birçok dizide rol alan Karapınar, Kırgın Çiçekler dizisindeki performansıyla hayran kitlesini katlamıştı.

Destan nihayet izleyiciyle buluştu! Bir oyuncusu çok dikkat çekti! 9

Yetenekli oyuncuyu en son 2019 yılında yayınlanan Nöbet isimli dizide izlemiştik. Ancak dizi reytinglerden kötü sonuç alınca sekizinci bölümle final yapmıştı.

İpek Karapınar şimdi Destan dizisiyle ekrana geri döndü. Yetenekli oyuncu dizide Çolpan Hatun karakterini canlandırıyor. Gök Han’ı Alpagu Han’ın sürgün ettiği Dağ Hanlığı’nın başı, Akkız’ın Hanı olan Çolpan Hatun, yüreği yana yana taşa dönmüş, çok hırslı, çok sabırlı bir kadın. İpek Karapınar, Çolpan Hatun karakterini canlandırırken gösterdiği performansla izleyiciden de tam not aldı.