Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in sosyal medyadaki hareketi çok konuşulacak!

Miray Daner’in sosyal medyadaki hareketi çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner, diziden sonra ekranların aranılan yüzü haline geldi.

BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile baş rolü paylaşan oyuncu başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurdu. En son yönetmen Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli sinema filminin çekimlerinde yer alan oyuncu şu sıralar aşk hayatıyla gündemde

Miray Daner’in Hayat isimli filmin Sinop’ta yapılan çekimlerinden sonra Seda Sayan ve Sinan Engin çiftinin oğlu Oğulcan Engin ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Oğulcan Engin, daha önce Teşkilat dizisinde ‘Ceren’ karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşamıştı. Miray Daner-Oğulcan Engin çifti ilişkilerini magazin basınından uzak yaşamaya çalışırken Daner’in sosyal medyada yaptığı bir hamle takipçilerini de şaşırttı.

Miray Daner'in sosyal medyadaki hareketi çok konuşulacak! 7

Sevgilisiyle birlikte yer aldığı fotoğrafı ilk kez instagramdan paylaşan ünlü oyuncu, mutluluklarını gözler önüne serdi.  İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili bu fotoğrafla kural bozdu.

Ünlü oyuncu aşkını 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından gözler önüne serdi. Daner’in gönderisine kalp emojisi eklemesi dikkatlerden kaçmazken, ikilinin bir hayli keyifli olduğu da gözlerden kaçmadı.