Ana sayfa Sosyal Medya İzleyicinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin setinde neler oluyor?

İzleyicinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin setinde neler oluyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Hande Doğandemir ve Kutsi’nin baş rollerinde yer aldığı Annemizi Saklarken adlı dizi çok yakında Star TV’de izleyiciyle buluşacak

Dizinin yayınlanan ilk tanıtımı izleyicide büyük merak uyandırdı. Annemizi Saklarken, çok farklı bir hikayenin izleyicilerle buluşacağı mesajını veriyor.

Hande Doğandemir dizide çocukluğunu yaşayamadan anne olan ‘Handan’ karakterini canlandırıyor. Dizide Handan’ın sosyetenin içine bir moda atölyesinin asistanı olarak girmesi ile değişen hayatı anlatılıyor.

Çocukları ile birlikte yaşama noktasında sıkıntılar yaşayan ve hayattan farklı beklentileri olan ‘Handan’ın karşısına Kutsi’nin canlandırdığı ‘Dündar’ın çıkması ile birlikte hikaye ilginç bir boyut kazanıyor.

Uzun süredir dizilerde yer almayan Hande Doğandemir rolüne kısa sürede ısındı. Instagram hesabından dizinin setinden paylaşımlar yapan oyuncunun paylaşımları ekip arkadaşlarıyla da kısa sürede kaynaştığını gösteriyor.

İzleyicinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin setinde neler oluyor? 9

Annemizi Saklarken dizisinde Kutsi de bu defa çok farklı bir rolle izleyici karşısında olacak. Hep iyi adam rollerinde izlediğimiz Kutsi’yi bu defa psikopat ve kötü ruhlu bir adam olarak izleyeceğiz.

Oyuncu arkadaşları ile setten fotoğraflarını paylaşan Hande Doğandemir’in paylaşımları, Annemizi Saklarken ekibinin de son derece heyecanlı olduğunu gösteriyor.

İzleyicinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin setinde neler oluyor? 10

Ojo Pictures imzasını taşıyan Annemizi Saklarken’in yayın tarihi henüz netleşmedi. Yapımda Kutsi ve Hande Doğandemir ikilisine Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca gibi tanınmış isimler eşlik ediyor.

İzleyicinin merakla beklediği Annemizi Saklarken dizisinin setinde neler oluyor? 11