Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın, Kuruluş Osman için geri sayımı başlattı!

Didem Balçın, Kuruluş Osman için geri sayımı başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kuruluş Osman, zorlu geçen bir sezonun ardından Haziran ayında izleyicilerine kısa bir süre için veda etti. Dizinin ikinci sezonu ise heyecanla beklenmeye başlandı.

Kuruluş Osman, 27 bölüm süren ilk sezon macerasından sonra şimdi de ikinci sezonuna hazırlanıyor. Daha etkili sahnelerin yer alması beklenen ikinci sezon tarihsel bakımdan da Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş yıllarını kapsayacağından hikayenin gelişmesi beklentisi hakim.

Cüneyt Arkın’ın ikinci sezon sürprizi olarak yapıma katılacağı da ortaya çıkmıştı. Kuruluş Osman için heyecan yükselten paylaşım Didem Balçın’dan geldi.

Diriliş Ertuğrul’da da yer alan Balçın, Kuruluş Osman’da Selcan Hatun olarak kadroda yer alıyor. Oyuncu, instagram hesabından 2. sezon için geri sayımı şu sözlerle başlattı:

“Geri sayıma başladık. Yeni sezon tüm heyecanlıyla yaklaşmakta.. Biz heyecanla hazırlıklara başladık. Peki siz hazır mısınız????????????? @kurulusosman @bozdagfilm #selcanhatun ”

Didem Balçın, Kuruluş Osman için geri sayımı başlattı! 7