Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın, Kuruluş Osman’da Selcan Hatun’un yaşadıklarına inanamadı!

Didem Balçın, Kuruluş Osman’da Selcan Hatun’un yaşadıklarına inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul efsanesinin önemli karakterlerinden birisi de Selcan Hatun idi… Didem Balçın karakteri çok başarılı bir şekilde canlandırmıştı. Kuruluş Osman dizisi bir devam projesi olmasına rağmen, yeni bir dizi gibi konumlandı ve birçok karakter ile oyuncuya yer verilmedi.

Selcan Hatun ise özel bir karakterdi ve Kuruluş Osman’da da hikayesi devam ettirilen az isimden birisi olarak dikkat çekti. İlk sezonda dizide önemli bir yer edinen Selcan Hatun, ikinci sezonun başlaması ile birlikte ortalıkta görünmedi.

Yapılan duyurularda karakterin dizide yer aldığı ama ilerleyen bölümlerde hikayeye katılacağı belirtilmişti. Ünlü oyuncu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dizide yer aldığı bildirmiş ve hayranlarından biraz sabır istemişti.

Selcan Hatun’un Obaya geri dönüşü gerçekleşti. Dizinin bu akşam yayınlanan 33.bölümünde hikayede Selcan Hatun’un da yer aldığını gören hayranlar bir hayli mutlu oldu.

Didem Balçın ise diziye dönüşünü bir paylaşım ile duyurdu ve mesajıyla da hayranlarını heyecanlandırdı.

Oyuncu mesajında şöyle yazdı: “Neler yaşadın neler gördün ah Selcan… Gelelim bu bölüme… Göreceklerine , olanlara, yaşananlara sen bile inanamayacaksın…”

Didem Balçın, Kuruluş Osman'da Selcan Hatun'un yaşadıklarına inanamadı! 7