Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın’ın Kuruluş Osman’da içine dert olan büyük sorun ortadan kalktı!

Didem Balçın’ın Kuruluş Osman’da içine dert olan büyük sorun ortadan kalktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuruluş Osman dizisine yeniden katılan ve 33. bölümden itibaren hikayede tekrar yer bulan Selcan Hatun’u Didem Balçın canlandırıyor. Ünlü oyucunun rolü ile özdeşleştiğini ve keyifle canlandırdığı da röportajındaki sözlerinden anlayabilirsiniz.

Ünlü oyuncu sette özel bir röportaj verdi ve dizi hakkındaki görüşlerini ve Selcan hatunun detaylarını anlattı. Selcan’ı içselleştiren ve her halini de çok beğendiğini ifade eden ünlü oyuncu, sosyal medyada yapılan yorumlardan da çok etkileniyor.

Karakterin güçlü ve etkili birisi olması izleyicinin de ilgisinin yüksek olmasını sağlıyor. Hazır cevap ve gözü kara birisi olan Selcan hatun hakkında sosyal medyada gelen yorumları keyifle okuduğunu belirten Didem Balçın, eskiden kötü yorumları görüp de etkilenmemek için okumak istemediğini hatırlattı.

Oyuncu, “Şimdi artık kötü yorumlar yok. Şu anda sosyal medyaya girip yorumları okumak beni mutlu eden bir şey oluyor. Çünkü o kadar bağlı, o kadar sevgi dolular ki hem Türkiye’de hem yurt dışında. Bir kere bu inanılmaz bir duygu. Tarif edilemez bir şey. İnsanın at gözlüklerini atıp, dünyayı daha geniş görmesi gibi bir his veriyor insana. Diriliş ve Kuruluş Osman bunu sağladığı için gerçekten çok teşekkür ediyorum, hem de çok mutluyum” diye konuştu.

Tüm izleyicilere teşekkür eden ve sadakatlerine de vurgu yapan Didem Balçın, seyircilere layık olmak için büyük bir ekibin güzel bir çaba içinde olduğunu da sözlerine ekledi.