Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Yağız ve Tolga Mendi’yi buluşturan Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bakın neler anlatıyor

Özge Yağız ve Tolga Mendi’yi buluşturan Sol Yanım dizisinin kamera arkasında bakın neler anlatıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Sol Yanım dizisinde, Yemin’i bırakan Özge Yağız ile Yeni Hayat dizisinde ünlenen Tolga Mendi birlikte başrolü paylaşıyor.

Emre Bey ve Cemre Baysel’in de yer aldığı proje bir gençlik dizisi ve etkili bir hikaye ile geliyor. Cansel Elçin, Defne Samyeli, Seda Akman, Deniz Barut, Esra Bezen Bilgin gibi isimlerin de yer aldığı projenin kadrosu bir hayli geniş….

Sol Yanım dizisinin afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Ne kadar büyük ve özenli bir emek gösterildiği de görüntülere yansıdı. Tüm dünyayı etkileyen pandeminin tehdidi altındaki dizi setlerinde önlemler de sıkı tutuluyor. Sol Yanım’ın afiş çekimlerinde de bu durumun izlerini görebilirsiniz.

Dizinin kadınları hem şık hem de seksi halleriyle göz doldururken, erkek oyuncular da karizmalarıyla dikkat çekiyor.

‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le tanıştıracak. Serra ve annesinin mütevazı mahalle hayatına karşılık, Kutlusay Malikanesi ve ailenin göz alıcı lüks yaşamı hikayenin merkezinde yer alacak.

Çok başarılı bir öğrenci olan Serra’nın burslu okuduğu, Selim’in ise adeta mecburiyetten devam ettiği, kendilerinin olan Kuzey Üniversitesi ise üniversite yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak. Kadronun genç oyuncularının birbirinden çarpıcı tarzları gençler arasında yeni bir akım başlatacak….