Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral ve Hande Doğandemir… Birbirinden farklı ama dikkat çeken paylaşımlar

Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral ve Hande Doğandemir… Birbirinden farklı ama dikkat çeken paylaşımlar

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizileri ve sinema filmlerinin popüler oyuncuları arasında yer alan 3 genç ve başarılı kadın oyuncu, sadece rol aldıkları projelerle değil, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da dikkatleri çekmeye devam ediyorlar.

Çukur dizisinde oynadığı Sena karakterinin ardından, BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde Burak Denizile birlikte rol aldı Dilan Çiçek Deniz. Oyuncu, gelecek hafta ilk bölümü yayınlanacak olan Alev Alev isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Aynı zamanda aranan bir model de olan Dilan Çiçek Deniz, bir moda çekimi için verdiği pozuyla dikkat çekti. Oyuncunun kıyafeti kadar, yazdığı not da ilgi çekiciydi. Deniz’in, İki tür insan vardır: Otel odaları ve ev” notunu İngilizce düştüğü paylaşımı aşağıda…

There are two kinds of people: Hotel rooms and home.
????: @melikeagar

Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral ve Hande Doğandemir... Birbirinden farklı ama dikkat çeken paylaşımlar 9

İçerde dizisiyle bir anda ünlü olan Bensu Soral ise dizilerde yer almak yerine sinema filmlerini tercih ediyor. Son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı’nda oynayan Bensu Soral, sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden.

Oyuncunun sevimli köpeği ile verdiği pozu aşağıda görebilirsiniz. Sevimli dostunu ne kadar çok sevdiğini fotoğraftan anlamak mümkün…

Bruno & Elmyra Duff ????

Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral ve Hande Doğandemir... Birbirinden farklı ama dikkat çeken paylaşımlar 10

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olan Hande Doğandemir de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken genç oyunculardan.

Doğandemir, son yaptığı paylaşımla ise 2020 yılına acı acı gülümsüyor adeta! Coronavirüs salgını nedeniyle herkesin ‘bitsin artık bu 2020’ diye baktığı bir yıl oldu.

Hande Doğandemir de gülümseme emojisinin olduğu bir balonu yüzüne tutarak 2020’ye soru işaretiyle bakan bir not düşmüş…

2020?

Dilan Çiçek Deniz, Bensu Soral ve Hande Doğandemir... Birbirinden farklı ama dikkat çeken paylaşımlar 11