Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz bir diziye daha veda etti!

Dilan Çiçek Deniz bir diziye daha veda etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’de yayınlanan ve 8 bölüm süren Yarım Kalan Aşklar dizisi, dün paylaşılan final bölümü ile birlikte sona erdi. Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde yer aldığı dizinin vedası izleyicileri de üzdü.

5 Kasım’da Show TV’de Alev Alev isimli yeni dizisi ile ekranda yer almaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisine ise veda paylaşımı ile sosyal medyada beğeni topladı. Senaryoyu ilk okuduğunda çok heyecanlandığını anlatan oyuncu, yönetmen Umur Turagay ile birlikte çalışmanın da kendisi için heyecanı artıran bir unsur olduğuna değindi.

Burak Deniz ile çok iyi bir ikili olan Dilan Çiçek Deniz, dizinin final bölümünün paylaşılmasının ardından instagram hesabından tüm arkadaşlarına teşekkür etti. Oyuncu, partneri Burak Deniz’in Kadir performansını da övdü..

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı: Senaryoyu okuduktan sonra çok heyecanlıydım, Umur Turagay’la beraber çalışacağımı öğrenince heyecanım ikiye katlandı, “mutlaka bu işin bir parçası olmalıyım” dedim…

Sevgili Ethem, Hakan ve Ercan, usta kaleminize hayranım. Umur hoca ve sevgili Gamze, bize muhteşem bir dünya yarattınız. Sizinle bu tecrübeyi yaşadığım için çok çok mutluyum.

Yetenekli arkadaşım Burak öyle bir “Kadir”yarattın ki… Partnerin olmak büyük bir zevkti… Cem Davran, Esra, Nazlı, Başak, Onur, Cihat, Gizem ve Ezel Akay, iyi ki iyi ki sizlerleydim diyorum.

Yon Thomas’ın gözüne.. Sette bizi hiç yalnız bırakmayan uygulayıcı yapımcımız Şeyba başta olmak üzere tüm ekibin emeğine sağlık… Uzun yıllar aynı tatta izlenecek bir projenin parçası olduk.
Aşklar yarım kalmasın ♥️???? @timsandb @blutv

Dilan Çiçek Deniz bir diziye daha veda etti! 7