Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’dan sonra Berker Güven’i ekranda çok farklı bulacaksınız!

Zalim İstanbul’dan sonra Berker Güven’i ekranda çok farklı bulacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Aleksi karakteri ile ekran yolculuğuna başlayan Berker Güven, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Nedim karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Genç oyuncu, yeni bir projeyle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Berker Güven, Alev Alev isimli dizi ile 5 Kasım Perşembe akşamından itibaren Show TV’de İskender karakterine hayat verecek. Zalim İstanbul’daki Nedim’den, İskender’e yine zengin bir adamın oğlu olacak… Fakat bu sefer korkak ve ödlek birisi. Kendi hayatı için sevgilisinin hayatını umursamayan bir karakter göreceksiniz.

Zalim İstanbul'dan sonra Berker Güven'i ekranda çok farklı bulacaksınız! 8

Yangında kendisi kaçarken, Ömer sevgilisi Rüya’yı kurtaracak. Ancak İskender ne yapacak? Kartvizitini ortaya atıp, Ömer’e ne kadar isterse o kadar para vereceğini söyleyerek, kendi ayıbını örtmeye çaba harcayacak.

Berker Güven ile Dilan Çiçek Deniz’i yeni dizide partner olarak izleyeceğiz. Cihangir Ceyhan ise Ömer karakterinde bu aşkın arasına giren kişi olabilir…

Zalim İstanbul'dan sonra Berker Güven'i ekranda çok farklı bulacaksınız! 9

Berkar Güven, yeni dizisi için çok heyecanlı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da bu heyecanını ortaya koyuyor.

Oyuncu, Zalim İstanbul’daki rol arkadaşı Sera Kutlubey’den de sosyal medyada destek buldu. Kutlubey, bomba emojileri ile diziyi beğendiğini ifade etti.

Berker Güven hayranları da yeni yapımı ve oyuncunun yeni karakterini sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte Alev Alev dizisi ile ilgili Berker Güven’in yaptığı paylaşım:

Tam 1 hafta sonra bu sahneyi @showtv ‘de izleyebileceğiz :) @ayyapim @alevalevtvdizi @ceyhancihangir