Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz ile Meriç Aral’ın ortak bir yarası var!

Dilan Çiçek Deniz ile Meriç Aral’ın ortak bir yarası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Çukur dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz, siemada ise Yarına Tek Bilet isimli Netflix işiyle yer almıştı. Oyuncu, İbrahim Selim ile Bu Gece isimli programın konuğu oldu. 9-11 yaşları arasında birçok şiir yazdığını anlatan oyuncu, 15 yaşında da bunları kitap olarak bastırdığını ifade etti. O yaşta Dilan Çiçek Deniz’in kitap fuarlarında imza verdiği de ortaya çıktı.

Oyuncu, “Basılıyor, biz Antalya’da küçük bir imza töreni yapıyoruz aramızda. Gazetede şöyle çıkıyor, ‘çocuk şair kitabını yayınladı’ gibi. Sonra İstanbul, İzmit, Antalya Tüyap kitap fuarlarına katılıyorum. Ahmet Telli ile yan yana imza günlerim var. İnanılmaz anılardı benim için yaşadığım şeyler” diye konuştu.

Programda bir şiirini de okuyan oyuncu, 17 yaşında bir filmde rol aldığını ve Meriç Aral ile birlikte ortak yaralarının da bu film projesi olduğunu ifade etti.

Dilan Çiçek Deniz, “17 yaşında bir filmde oynamıştım. Çok küçük bir rolüm vardı. Bir rüya sahnesine giriyordum. Ne senaryo okudum, ne kimlerin oynadığını biliyordum. Unutmuştum bile o işte oynadığımı. Meriç katılmıştı senin programına ve aynı işi söyledi. Meriç ile ortak yaramız aynı iş, o film” şeklinde konuştu.

Dilan Çiçek Deniz’in ilk oyunculuk denemesi olan Balayı isimli film, 2014 yılında yayınlanmıştı. Filmde Seda Tosun, Emre Kılıç, Kutay Sandıkçı gibi isimler rol almıştı.

Videodan programı izleyebilirsiniz…