Ana sayfa Sinema Dilan Çiçek Deniz ile yeni projesi arasında bir bağ oluştu!

Dilan Çiçek Deniz ile yeni projesi arasında bir bağ oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hem sinema filmi hem dizi projesi ile gündemde kalmaya devam ediyor. Deniz, Çukur dizisinin ardından ilk kez yaptığı projelerle bu kadar çok konuşulduğu bir dönemi geçiriyor. Netflix’te yayınlanmakta olan Yarına Tek Bilet isimli filmi ile göz dolduran oyuncu, BluTV’de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisinin setinde de çekimleri sürdürüyor.

Yarına Tek Bilet isimli filmin kendisi için önemini Based İstanbul dergisine anlatan oyuncu, şu detaylarla dikkatleri çekti: “Bazı filmleri izlemeden bir bağ oluşabiliyor aranızda. Kısa bir kesit, bir isim, bir imge… “Yarına Tek Bilet” ile aramda bir bağ oluşması için adını duymam yeterli olmuştu. İzlediklerim ise yalnız olmadığımı hissettirmişti. Hepimizin başından geçmiş, geçmekte olan ya da geçebilecek bu duygular; aşkın bizi ne kadar zayıf ama aynı anda ne kadar güçlü yapabildiğini görmek ve aşkın olasılığına biraz daha inanmakla eşdeğerdi.”

Netflix imzalı ilk orijinal sinema filminde yer almanın gururunu yaşayan Dilan Çiçek Deniz, son günlerin en çok konuşulan ismi arasında bulunuyor.

Dergiden yapılan yorumda ise, filminin bu denli çabasız ama bir o kadar güçlü olmasının yönetmen Ozan Açıktan’ın başarısı olduğu ifade edildi.

Dilan Çiçek Deniz ile yeni projesi arasında bir bağ oluştu! 7