Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu!

Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -4 ünlü oyuncu da aynı gün aynı heyecanı yaşadıklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gösterdi. Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman bugün instagram’da yeni dizileriyle ilgili mesajlarını yayınladı.

4 ünlü oyuncunun da aynı gün aynı heyecan ile birbirine benzer paylaşımlar yapması dikkatleri çekti. Bay Yanlış dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Özge Gürel, 2 yıl sonra yeniden hayranları ile buluşacak. Fox TV’de 26 Haziran Cuma yani bu akşam yayınlanacak olan Bay Yanlış dizisinin heyecanı içindeki Özge Gürel, “Çok heyecan çok, bu akşam Bay Yanlış” notu ile setten aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu! 10

Can Yaman da aynı partneri gibi büyük heyecanını sosyal medya hesabından yansıttı. Oyuncu, “Macera başlasın! Bay Yanlış… 26.06” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. 26.06 vurgusu ise dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere Erkenci Kuş dizisi de 26 haziran tarihinde ilk bölümü ile ekrana gelmişti. 26 Haziran’ın Can Yaman adına büyük bir anlamı bulunuyor.

Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu! 11

Pelin Öztekin ise yeni dizisinin heyecanı içinde. Kanal D’de yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk dizisinde Süheyla karakterini canlandıran oyuncu, heyecanını setten paylaştığı fotoğraf ile yansıttı.

Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu! 12

Demet Özdemir de birkaç gündür Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setine döndüğü için büyük mutluluk yaşıyor.

Oyuncu, dizinin 12. sezon finali ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Demet Özdemir, “Çok az kaldı” ifadesi ile aşağıdaki fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Özge Gürel, Demet Özdemir, Pelin Öztekin ve Can Yaman aynı noktada buluştu! 13